- 1,885
- 702
- 113
Bol şanslarBasarırsak 3 kısı ulasırık
Bol şanslarBasarırsak 3 kısı ulasırık
la uğraşamazsın onlarla boşver birbirlerini kolluyor onlarÖzkan listede vardın heralde rol actinmi sen
Ben burdakilerine demedim haşa bir tanesi var sürekli benle ugrasiyor ona dedimla uğraşamazsın onlarla boşver birbirlerini kolluyor onlar![]()
kim oda burdan kesinBen burdakilerine demedim haşa bir tanesi var sürekli benle ugrasiyor ona dedim
Şimdi açık etmim ama eni sonu diyecem çok darliyor benikim oda burdan kesin![]()
boşkoy engelle gitsin benim kafam rahat artık takmıyorumŞimdi açık etmim ama eni sonu diyecem çok darliyor beni
Anliyorumda bir nevi ama olmaz bu kadarda ben de himmet abiyi darliyorum böyle puahhaboşkoy engelle gitsin benim kafam rahat artık takmıyorum
@NoEscapE 😁Anliyorumda bir nevi ama olmaz bu kadarda ben de himmet abiyi darliyorum böyle puahha
pazartesi ensesine binersin artıkAnliyorumda bir nevi ama olmaz bu kadarda ben de himmet abiyi darliyorum böyle puahha
He avans günüde ben himmetabiden hiç para istememki o bana atar öğün tek günde 4.5 k baydı banapazartesi ensesine binersin artık![]()
Basta cok kotu olmasa rahat gelırdı35te kaldi iyi bile attilar son 2 hucumda gelebilirdi saglik olsun @Pikaçuu
atsın tabi işi neHe avans günüde ben himmetabiden hiç para istememki o bana atar öğün tek günde 4.5 k baydı bana
atsın tabi işi ne
[/QUOTE1 tl 😁
Kral abim adamdır oda bugünlerde sifirda hemde nasıl ama rast giderse efootbolda parayı koyaratsın tabi işi ne![]()
bulursun aramaya devamSponsor arıyorum 1 tl 😁
Şey 😁Kral abim adamdır oda bugünlerde sifirda hemde nasıl ama rast giderse efootbolda parayı koyar
Telefonla mı 😁bulursun aramaya devam![]()
ben ona hep diyorum kazandığın zaman kimseye belli ettirme nazara geliyor ondan sonraKral abim adamdır oda bugünlerde sifirda hemde nasıl ama rast giderse efootbolda parayı koyar