- 88,616
- 30,906
- 113
Savas yuzunden bırakacam forumu az kaldı
Dostum o Tayfun başlığın doğrudur bir şey diyemem ban yiyeycem bir hiç icinBeni seçse şuan son adımı kahvesi ni yudumlayarak bakıyodu
Gelirse son adim yetiyor demiSavas yuzunden bırakacam forumu az kaldı
AynenGelirse son adim yetiyor demi
Dogru dost adam banlandıDostum o Tayfun başlığın doğrudur bir şey diyemem ban yiyeycem bir hiç icin
Savasa bakma tam destek verir simdi takiliyor sadece
Napti bu tayfunDogru dost adam banlandı
Bir adamda gurur şeref haysiyet hiç bir şey olmazmi kufurun en güzel sözlerini hak ediyor .....Dogru dost adam banlandı
Moral bırakmıyo nova bıle yapmıyo bunu kırılıyomSavasa bakma tam destek verir simdi takiliyor sadece
Mümkünse bir daha görüsmeyelim tayfun dedik banlandiNapti bu tayfun
Konus dost okumayı severım benBir adamda gurur şeref haysiyet hiç bir şey olmazmi kufurun en güzel sözlerini hak ediyor .....
Borcum var dedi para istedi verdim ertesi gün 1 k kupon yaptı 3 k üstü aldı belli 2 3 kusiye ulaşacak dedi ve pezenvenk benden aldığın Borcu versene parada degilim enayi yerine koyması uzuyorNapti bu tayfun
Maci gelmesin söner oMoral bırakmıyo nova bıle yapmıyo bunu kırılıyom
Bol şanslarEvet arkadaşlar bahsimiz rahat gelecek gibi 7 dakika son 22 sayı
dost ben banlattım da sanadamı yaptıBorcum var dedi para istedi verdim ertesi gün 1 k kupon yaptı 3 k üstü aldı belli 2 3 kusiye ulaşacak dedi ve pezenvenk benden aldığın Borcu versene parada degilim enayi yerine koyması uzuyor