- 80,970
- 54,137
- 113
Tayfun bu kanina giriyor insanlarin yok sakatim yok o buO kadar parayı nasıl vermiş ki borç olarak mı
Tayfun bu kanina giriyor insanlarin yok sakatim yok o buO kadar parayı nasıl vermiş ki borç olarak mı
Benı tokatlıymaaz Bursada oturuyorTayfun bu kanina giriyor insanlarin yok sakatim yok o bu
nova karda yürür izini kaybettirir imkanı yok 😀Novask oda 1 k kaptırmış![]()
Gelir öder umarım başka hesaplaTayfun bu kanina giriyor insanlarin yok sakatim yok o bu
Burda oynayan varmi?Evet kazanan arkadaşlar Bi 36 daha girin daha fazla kazanalım
ne gerek var ki bu tarz kolpa işlere ne için istediğin çok belli değil mi? baştan yalan zatenTayfun bu kanina giriyor insanlarin yok sakatim yok o bu
İsterse Zambiya da otursun sana borç takmaya kalkana bıçağı takarizBenı tokatlıymaaz Bursada oturuyor![]()
Dost sen ulasirsin ona biliyor ondandirBenı tokatlıymaaz Bursada oturuyor![]()
Ondan adam olmazGelir öder umarım başka hesapla
Hırsızın çaldığını geri getirdiğini anca film de görmüşüzdürGelir öder umarım başka hesapla
Kirbac yagliyorum@nişantaşı dayım kazandı nerdesın
Konuda parası olan bı nova var başka kim oynayacakEvet kazanan arkadaşlar Bi 36 daha girin daha fazla kazanalım
Tebrıkler dayıcımKirbac yagliyorum
Biz Onla en baştan istişare yaptık siz uyıyodunuz o zaman@NonStopp reıs duydun demı
Bıze demedın ondandırBiz Onla en baştan istişare yaptık siz uyıyodunuz o zaman
tebrikler tertemiz won