- 923
- 740
- 113
Çevrim yatirim şartı yok 200 frespin veriyor yarışmacı arkadaşlara başarılar ben kaybettim
Şart ne kral nerden aliniyorÇevrim yatirim şartı yok 200 frespin veriyor yarışmacı arkadaşlara başarılar ben kaybettim
Bonus talep ed biraz geç geliyor ordan frebet frespin olarak talep edebilirsinŞart ne kral nerden aliniyor
Şartlar ne yani kral destek kalabalık kaç yap cekBonus talep ed biraz geç geliyor ordan frebet frespin olarak talep edebilirsin
Valla onu bende bilmiyorum cevrim yatirim yok yazıyor sadece limit ne ben de bilmiyorum swet Gates ekliyor direkt bonus talep ettenŞartlar ne yani kral destek kalabalık kaç yap cek
Şartı nedir kralÇevrim yatirim şartı yok 200 frespin veriyor yarışmacı arkadaşlara başarılar ben kaybettim
Kanka biraz geç veriyor bonus talep boşa uye olmadın merak edmeTalep cevap vermiyor bosa uye olduk
Dönuyor surekli onaylamiyorKanka biraz geç veriyor bonus talep boşa uye olmadın merak edme
Aşağı taraf dönsün yukari kaydır bonusunuz basaryla eklenmiştir yazıyor swetle Gates gir bak kontrol ed ekliyorDönuyor surekli onaylamiyor
yok la oyuna gir ekleniyoSms gelmesi lazım arkadaşlar bonus eklenmesi icin
Benim girdimde 177 kişi vardı 50 kadar düştü sil basa aldi canli 😅 öğrenen yazsin limit ney bende bilmiyorumşartları öğrenebilen yazsın lütfen