Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti piyade / 3 Lü Kombi Bol Şans

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
100
Kupon Oranı
5.06

piyade

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,541
965
113
betgramdan bi bayan aradı 3 yıldır üyesiniz hiç yatırım yok deneme almışsınız sadece dedi.
%100 500 tl ye kadar çevrimsiz veriyoruz böyle üyelere dedi.eski site güvendim bendede 100 tl vardı.
yatırdım.100 tl de o freebet ekledi.Bu freebetle yaptığım kupon.Bakalım nolacak.Bol şans.

1661787130807.png

piyade

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,541
965
113
Katar gelirse öbürleri gelir diye düşünüyorum.
Katar maçı şüpheli bitek.O gelirse kupon gelir.

Asci55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
8,799
8,368
113
betgramdan bi bayan aradı 3 yıldır üyesiniz hiç yatırım yok deneme almışsınız sadece dedi.
%100 500 tl ye kadar çevrimsiz veriyoruz böyle üyelere dedi.eski site güvendim bendede 100 tl vardı.
yatırdım.100 tl de o freebet ekledi.Bu freebetle yaptığım kupon.Bakalım nolacak.Bol şans.

Ekli dosyayı görüntüle 255005
Şu dm ye bi bak.

Doktorbey

🃏Tanınmış Üye🃏
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,068
1,809
113

Ekli dosyayı görüntüle 255005
Kardeş sen önce @Asci55 'dan aldığın borçlarını odesene. Borç namustur. Bu nasıl bir insanlıktır ki borcun olmasına rağmen utanmadan etkinlik acabiliyorsun. Umarım kaybedersin. Onurun varsa da bu mesaja cevap verirsin yoksa banlanacaksin.

piyade

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,541
965
113
Kardeş sen önce @Asci55 'dan aldığın borçlarını odesene. Borç namustur. Bu nasıl bir insanlıktır ki borcun olmasına rağmen utanmadan etkinlik acabiliyorsun. Umarım kaybedersin. Onurun varsa da bu mesaja cevap verirsin yoksa banlanacaksin.
Gönderdim parasını 50 tl gönderdi 100 atıcam dedim 48 attım 52 tl daha kaldı atıcam onuda nolmuş.milyarmı borcum var.
iyiki bi yardım ettiniz abi ya.bidaha kimseden bişey istemicem.yakama yapıştı parada para.
kaanda attı ona da attım sorun bakalım parası kalmışmı.

Doktorbey

🃏Tanınmış Üye🃏
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,068
1,809
113
Gönderdim parasını 50 tl gönderdi 100 atıcam dedim 48 attım 52 tl daha kaldı atıcam onuda nolmuş.milyarmı borcum var.
iyiki bi yardım ettiniz abi ya.bidaha kimseden bişey istemicem.yakama yapıştı parada para.
Atmadın diyor arkadaş

Asci55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
8,799
8,368
113
Hala haklıymıs gibi konusabiliyorsun yani öyle mi? Sözünün eri ol. Para cekcem göndercem dedin 55 tl attım 100 tl atcam abi dedin. 48 tl attın ee söz verdiğin 100 tl nerede ? gelmiş burda hala kupon paylasıyon kupon yapabılıyon önce borcunu öde ondan sonra ne yaparsan yap

piyade

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,541
965
113
Atmadın diyor arkadaş
tarafbet skor etkinliğinden 0-0 dedim kazandım 50 tl yatırım istedi site. yatırımım yok diye.
yardım istedim 52 tl gönderdiler.gece iban istedim gelmedi.100 olarak atıcaktım.
sabah geldi iban.sonra 48 vardı hesapta attım geri.52 daha atıcam.çingenlik yapmayın ya.
paranızmı kalıcak yani.

piyade

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,541
965
113
sağol teşekkür ederim yardımcı oldun hakkını helal et atıcam 52 tl ni

piyade

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,541
965
113
Chesterfield allah senin belanı versin 45.dk da gol yenirmi beter ol inşallah başlamadan bitti kupon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...