- 1,541
- 965
- 113
Milletle alay ediyon ya Insallah tutmaz
Alay etse iyi gecen sene youtubda videoyla burda milletin anasina bacisina etmedigi kufur kâlmadi ve o kufur ettigi adamlarin arasinda sikinti etmeden geziyorMilletle alay ediyon ya Insallah tutmaz
Adam milletin huzurunu bozuyor Adminler bunu nasil banlamiyorlar. Biz en ufak bir sey desek hemen banliyorlarAlay etse iyi gecen sene youtubda videoyla burda milletin anasina bacisina etmedigi kufur kâlmadi ve o kufur ettigi adamlarin arasinda sikinti etmeden geziyor
banlanıyor 2 3 gunluk sonra adam nefesi zor alıyor burdaAdam milletin huzurunu bozuyor Adminler bunu nasil banlamiyorlar. Biz en ufak bir sey desek hemen banliyorlar
Umarim basarirsinda seni bidaha buralarda gormeyiz kardes.hersey gonlunce olsunAynı maça çok komik bir orandan kombine yaptığım kuponum yattı bir gol olsa idi 3 aylık maaşımı kurtaracaktim artık anladım ki bu iş oynanacak bir oyun değil bu zamana kadar benden ve benim gibilerden aldıklarını düşünmekten kafayı yemek üzereyim ben noktayı koyuyorum arkadaşlar herkes umarım kurtulur bu tedavisi olmayan kanserden
Lan lale kaybeden butun kuponlarındakı maclarda hep şike oluyor ha. nasıl beceriyon surekli şikeli macları bulmayışike döndü dominik maçında son periyot 5 dakikada 30 sayı çıktı sanki dersin nba
Sen bunu bugün öldürücen taktın kafayaLan lale kaybeden butun kuponlarındakı maclarda hep şike oluyor ha. nasıl beceriyon surekli şikeli macları bulmayı![]()
Yok gereksiz insanlara elımı kana bulamamSen bunu bugün öldürücen taktın kafaya
Elee deliye tebrikler
Yeni konu aç gelsin yeni kupon