Farkindayim aga 10 bn en fazla dagtyr 5 kisiye sonra reklam olup uye kasiyorDost 1.2 kişiye öder tamam iste. Sadece pragmatik oynadım 500x atti dede öyle oldu kasa
Farkindayim aga 10 bn en fazla dagtyr 5 kisiye sonra reklam olup uye kasiyorDost 1.2 kişiye öder tamam iste. Sadece pragmatik oynadım 500x atti dede öyle oldu kasa
Desteğe bağlandım onlar düzenlediBakiye yansıdı mi yoksa desteğe bağlanıp duektyi. Mi
Bende aynı sekilde ne imiş dog house oynamissin😃Big bass bonanza 1000 ama ben kurallar değişmeden yapmıştım
Ekli dosyayı görüntüle 949290
Dost siteden bı halt olmaz şansa ödedi işte bana liseliler açmış siteyiCanlı destek üsluba bak merdiven altı . Hesabı kaoatsinlar yeter bana
İlk okulda ki ogteeciyimer kurmuş siteyiCanlı destek üsluba bak merdiven altı . Hesabı kaoatsinlar yeter bana
Şu anda beni de bekletiyor seni de mi bekletiyorŞu anda beni de bekletiyor seni de mi bekletiyorİlk okulda ki ogteeciyimer kurmuş siteyi
Haydi Osman Ağa çek gel sendeBenim şuan kontrol ediliyor
UmarımHaydi Osman Ağa çek gel sende
Oder insallgBenim şuan kontrol ediliyor
O güzel işte ödenecek demektir1 saattir kontrol ediliyor
Kral bi acele etme alla alla konu daha kapanmadı
2 saat sursun isterse sabh gozunu actinda gelsin ama gelsin o bildirimO güzel işte ödenecek demektir
benim geçen haftaki weltbet muhabbeti gibi ödemezler diye talep vermiştim 18 saat sonra ödemişlerdi 2.5 umarım sana da öyle bir şey olur dost1 saattir kontrol ediliyor