- 3,573
- 2,233
- 113
Hala 3 atıyor bu harem böyle oynayarak 3 lerle kazanırsa basket devri bitmiştir artık
Senin kupon da geldi meto babaGöztepe rahat alır 3. Çeyrek başı ev iyiydi onu degerlendiremedi
Burdan vermez heraldeHala 3 atıyor bu harem böyle oynayarak 3 lerle kazanırsa basket devri bitmiştir artık
Aynen ilk çeyrek o sayıyı görünce dayanamadım oynadımSenin kupon da geldi meto baba
Eşek değilse vermez oradanHala 3 atıyor bu harem böyle oynayarak 3 lerle kazanırsa basket devri bitmiştir artık
TebriklerAynen ilk çeyrek o sayıyı görünce dayanamadım oynadım
KazanamazHala 3 atıyor bu harem böyle oynayarak 3 lerle kazanırsa basket devri bitmiştir artık
TebrıklerHala 3 atıyor bu harem böyle oynayarak 3 lerle kazanırsa basket devri bitmiştir artık
Şuna bak ev -4.5 almıştım son çeyrek sictilar 5 dakikalik uzatmada neler oldu deplasman uzatmada 4-5 kere 2 de 🌽 atış attı da kazandıkGelir bol şans
Tebrikler dostumHadi çakma gs
Yapıyorsun bu siporu canım tebriklerŞuna bak ev -4.5 almıştım son çeyrek sictilar 5 dakikalik uzatmada neler oldu deplasman uzatmada 4-5 kere 2 de 🌽 atış attı da kazandık
Basket de her şey dönüyor kazandıysan sorun yokŞuna bak ev -4.5 almıştım son çeyrek sictilar 5 dakikalik uzatmada neler oldu deplasman uzatmada 4-5 kere 2 de 🌽 atış attı da kazandık
Sağol kralTebrikler dostum
FınıtoSağol kral
Maç önü ev kazanır 9 oran mı neydi şansa kazandıYapıyorsun bu siporu canım tebrikler