- 19,884
- 6,321
- 113
Atış dep
Kardeşim dolandırıcısın diyor para transferimiz yok adamla başka kişiyle yaşadıgı sorunda sende varsın içinde herkese yazacagım diye tehdit ediyor yazmazsa namert benı bilen bilir kimseden bir şey almam tahir ,benden koparmak için için uğraşıyor biletten 30 k şar aldık bana gece yazmış abi 1 k atar mısın perşembe gününe kadar şimddie başka hesaptan küfür ediyor böyle adamlar hala forumda huzursuzluk cıkarıyorYapma be aga gerek yok
Yönetime bildir dostKardeşim dolandırıcısın diyor para transferimiz yok adamla başka kişiyle yaşadıgı sorunda sende varsın içinde herkese yazacagım diye tehdit ediyor yazmazsa namert benı bilen bilir kimseden bir şey almam tahir ,benden koparmak için için uğraşıyor biletten 30 k şar aldık bana gece yazmış abi 1 k atar mısın perşembe gününe kadar şimddie başka hesaptan küfür ediyor böyle adamlar hala forumda huzursuzluk cıkarıyor
Herkese attı dolandirici diye özelden en az 100 kişiye attı seninle ne bağlantısı var dolandirildigina yapissinKardeşim dolandırıcısın diyor para transferimiz yok adamla başka kişiyle yaşadıgı sorunda sende varsın içinde herkese yazacagım diye tehdit ediyor yazmazsa namert benı bilen bilir kimseden bir şey almam tahir benden koparmak için için uğraşıyor biletten 30 k şar aldık bana gece yazmış abi 1 k atar mısın perşembe gününe kadar şimddie başka hesaptan küfür ediyor böyle adamlar hala forumda huzursuzluk cıkarıyor
Ulan adı ben senden para isterim tabiki paramı carptiniz banlanmiyak diye sesimizi etmiyorum Yaman hırsız ev sahibini bastirirmis ben paramı koparmaya calisiyom buda son mesajim@Devecibey benden para dilenirsen artık modlara yazacağım yüzsüz herif seni son uyarışım