Allah korusun dost. Zebra dayi öldü müZebra Reisi dün gece serengetide sırtlan saldırısında kaybettik dost
Yazik yav, dayinin ta**klardan baslamislar yemeye üzdün dost![]()
Direniyor
Minimum 8-9 korner olur bedavadan para kaybetmeye gerek yok benceZebra reisin bu konuda yorumunu cok merak ediyorum. Yuksek oran oynamayi seviyor. Bu tahminim hakkinda yorumu benim icin cok onemli yuklu girmeyi düşünüyorum @zebra
Ekli dosyayı görüntüle 227929
Zebra dayı ölümsüzdür..de artık paylaşım yapmıyor.Profilde perdeyi çektim.
Hepinize iyi bayramlar.İkide bir de Zebra resmi koymayın.Bu bir k.ad dir.O an akıma gelmiştir.Unutmayayim diye " Z" harfi seçtim.
Bana neden saldırıyorsun?
Bana neden saldırıyorsun?
Dayi selam bayramin mubarek olsun simdidenZebra dayı ölümsüzdür..de artık paylaşım yapmıyor.Profilde perdeyi çektim.
Hepinize iyi bayramlar.İkide bir de Zebra resmi koymayın.Bu bir k.ad dir.O an akıma gelmiştir.Unutmayayim diye " Z" harfi seçtim.
Çok sağol @PokerMan .Nice bayramlar dilerim sağlık mutluluk ve huzur içinde..Şansın seni hiç bırakmasın.Dayi selam bayramin mubarek olsun simdiden
Sen geri zekalı olmasan 12 yıldır orman yangın helikopter ile Türkiye genelinde yüzbinlerce yanan ormanı,içindeki yaban hayatını trilyonlarca canlıyı kurtardım.Bizim ne kadar doğa sevdiğimiz yıllardır kelle koltuk mücadelemizde çümle alem bilir.SENIN GİBI BİRKAC GERI ZEKALI BILMEMIŞ ZEBRANIN SİKİNE KADAR .🤣
- kaç defa demem lazım sana.. zebrasın ama beynin krem peynir..
- doğaya zarar verme ağaç, taş, duvar demeden sallayıp durmaaa
![]()
Şeytanın ve siyonizmin uşağı olmasan bu profile ait olmazdın.Firavunlarin sonu tarih boyu bellidir aynı akıbeti yaşayacaksın cehennemin dibindeSen geri zekalı olmasan 12 yıldır orman yangın helikopter ile Türkiye genelinde yüzbinlerce yanan ormanı,içindeki yaban hayatını trilyonlarca canlıyı kurtardım.Bizim ne kadar doğa sevdiğimiz yıllardır kelle koltuk mücadelemizde çümle alem bilir.SENIN GİBI BİRKAC GERI ZEKALI BILMEMIŞ ZEBRANIN SİKİNE KADAR .🤣
Sen geri zekalı olmasan 12 yıldır orman yangın helikopter ile Türkiye genelinde yüzbinlerce yanan ormanı,içindeki yaban hayatını trilyonlarca canlıyı kurtardım.Bizim ne kadar doğa sevdiğimiz yıllardır kelle koltuk mücadelemizde çümle alem bilir.SENIN GİBI BİRKAC GERI ZEKALI BILMEMIŞ ZEBRANIN SİKİNE KADAR
" dervişin fikri ne ise zikri de o olurmuş" sabah-aksam zebranin ki aklından çıkmıyor.
- kaç defa demem lazım sana.. zebrasın ama beynin krem peynir..
- doğaya zarar verme ağaç, taş, duvar demeden sallayıp durmaaa
![]()
Firawun dine dön bırak bu firawunlugu zındık
dalgada kafa var sende yok krem peynir
hele nasılda dillenmiş kırık toynak zebramız 👊🏼🤪