Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Proletarya | Acrobet | Kasa 1K Hedef 10K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Proletarya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,338
9,062
113
Arkadaşlar,
Ben forum destek çalışanıyım. İşim, sizlerin sorunlarını çözmek ve en ufak bir hata varsa site adına sonuna kadar arkanızda durmaktır.

Durumu üst yönetime ileteceğim, bundan emin olabilirsiniz.
Lütfen bana olumlu ya da olumsuz şekilde kızmayın.

Konu, bir sonuç çıkana kadar kilitlenmesin; sağlıklı bir şekilde sonuçu bekleyelim.
tamamdir kral 5+5 nakit gelirse bende sozumun arkasindayım 5 bini arkadaslarima dagitilacak bu konu icinde. 5 gelirse basta belirttiginiz gibi. 1000 tl sini 4 arkadasima zaten dagitacam. bekliyoruz

Proletarya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,338
9,062
113
Arkadaşlar ilk kupondan itibaren kontrol ettiğimde bu arkadaşlara @Acrobet Destek bizzat kendileri 2000 TL dağitacaktır. desteklerinden ve yaptiklari etkinlikden dolayı kendilerine teşekkür ederiz ricamizi kirmadiğı için kendiside çalişan neticede kimse gönül koymasin ki baştan sayfalara bakarsaniz gayet adil bir dağitim oluyor. şansiniz bol olsun destek dönüş yapacaktir bu arkadaşlara.
@Shellac konu yeşil baskan.

kişi başı 333 TL.

@ahmetc10
@bebegim61
@tom4175
@Hamzaxaslan
@Lazy61
@dost

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,016
51,005
113
Arkadaşlar ilk kupondan itibaren kontrol ettiğimde bu arkadaşlara @Acrobet Destek bizzat kendileri 2000 TL dağitacaktır. desteklerinden ve yaptiklari etkinlikden dolayı kendilerine teşekkür ederiz ricamizi kirmadiğı için kendiside çalişan neticede kimse gönül koymasin ki baştan sayfalara bakarsaniz gayet adil bir dağitim oluyor. şansiniz bol olsun destek dönüş yapacaktir bu arkadaşlara.
@Shellac konu yeşil baskan.

@ahmetc10
@bebegim61
@tom4175
@Hamzaxaslan
@Lazy61
@dost
Tebrikler cano

SlotMaN61

💲💲💲
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,258
4,749
113
kendim icin olunca salliyorum sizde kazanin diye dusune dusune oynadım valla :) o yüzden rollerde iyiyim de vatuz gibi yapişan arkadaslar yuzunden roll açmaya çekiniyorum durust olmak gerekirse
Reis ben 178 k sugar 1000den kazandın 5klık alıma sana yemin olsun 100 mesaj vardı kurumda ve hiçkimseden para talebim olmadı olmazdı ekmeğimize kavruluyoz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...