- 48,801
- 20,177
- 113
Al benden de o kadarBende ne dedim hatırlamıyorum ama 500 TL yatırım yapmadığımi hatırlıyorum dost 😁😁
Al benden de o kadarBende ne dedim hatırlamıyorum ama 500 TL yatırım yapmadığımi hatırlıyorum dost 😁😁

Bol şanslar dostbu adim gelirse liste sende kendini katmadan 3 arkadaş seçersin baba kasayi böldüm bu yatarsa kasa basarim tekrardan. @ÖmerBaba
Ekli dosyayı görüntüle 835876
Güzel Bi kupon yapiyor abi sanırım @Proletarya
Bol şansbu adim gelirse liste sende kendini katmadan 3 arkadaş seçersin baba kasayi böldüm bu yatarsa kasa basarim tekrardan. @ÖmerBaba
Bol şanslar dostbu adim gelirse liste sende kendini katmadan 3 arkadaş seçersin baba kasayi böldüm bu yatarsa kasa basarim tekrardan. @ÖmerBaba
Yazdığın gibi gelsin dostum haydi bakalım 🙏🏻💫☘bu adim gelirse liste sende kendini katmadan 3 arkadaş seçersin baba kasayi böldüm bu yatarsa kasa basarim tekrardan. @ÖmerBaba
Gelsin bebu adim gelirse liste sende kendini katmadan 3 arkadaş seçersin baba kasayi böldüm bu yatarsa kasa basarim tekrardan. @ÖmerBaba
Vurduğu gol olsunbu adim gelirse liste sende kendini katmadan 3 arkadaş seçersin baba kasayi böldüm bu yatarsa kasa basarim tekrardan. @ÖmerBaba
500 yatirimistemiyor ya 250 TL lik kupon istiyor onuda zaten freebetten yapıyorsunBende ne dedim hatırlamıyorum ama 500 TL yatırım yapmadığımi hatırlıyorum dost 😁😁
Bol şansbu adim gelirse liste sende kendini katmadan 3 arkadaş seçersin baba kasayi böldüm bu yatarsa kasa basarim tekrardan. @ÖmerBaba