Aynen en azindan bi 10k olacak 100 lira betten cevirecen zaten ara ödeme falanda alirsan tadindan yenmezAma dedin gibn kasa olması lazım 3-5 knkar dayanmaz
Aynen en azindan bi 10k olacak 100 lira betten cevirecen zaten ara ödeme falanda alirsan tadindan yenmezAma dedin gibn kasa olması lazım 3-5 knkar dayanmaz
Var öyle.öz abim jackpot 220k dusurdu 50 kat kurali diyerek 30 bin odedi site kalani sildi
kolaybetdi yanliş hatirlamiyorsam 1 sene olmusturHangi site dost
1750 cektim 950 toplam yatirmaya oyun acikda kasa musayit degilDevam ediyor musun dost takip edelim diye geldik muhabbete daldık kusura bakma
Jackpoot mu ariyorsun...bolsansgenelde yuksek bete geliyor jackpot
Sansin bol olsun dost1750 cektim 950 toplam yatirmaya oyun acikda kasa musayit degil![]()
pragmatic slotlardan milleti uzaklastirmaya calisiyorum 🤓 pragmatic sağlığa zararlidirJackpoot mu ariyorsun...bolsans
Kasa kaç şimdi dostpragmatic slotlardan milleti uzaklastirmaya calisiyorum 🤓 pragmatic sağlığa zararlidir
az ya zorlasam sifirlarim slotlar eski ayarinda değilKasa kaç şimdi dost![]()
Pragmatik dolandırıcının tillahı ama görmüyor buradakiler kendi paramla asla oynamam pragmatiğepragmatic slotlardan milleti uzaklastirmaya calisiyorum 🤓 pragmatic sağlığa zararlidir
Sitede önemli dost değişiyor bence bazıları hemen alıyor bazilari oyalayipnaliyir bazıları biraz verip alıyor bazilari çok verio ondan sonra alıyor arkadaşlardan biliyorumaz ya zorlasam sifirlarim slotlar eski ayarinda değil