- 56,677
- 16,593
- 113
Ooooo 22sinde dmdeyiz 🤣🤣
Anam 😁Aynı aynı iki haftadır kötü gidiyor sağlık olsun yapacak bir şey yok kanka
Ooooo 22sinde dmdeyiz 🤣🤣
Anam 😁Aynı aynı iki haftadır kötü gidiyor sağlık olsun yapacak bir şey yok kanka
Tıpo son hafta yatırım dıyodu ona bu hafta 100 yatırcam o kesınDost doğum günün kutlu olsun o gün aldığın siteleri not etme imkanın var mı 22 sinde yazsam sana bana atsan ocağın 2si de benim doğum günü yatırım yaparım az
Sivaslı olduğumu belli etme be metin abisivas otel
Kalbini bilirim dostum takılıyorum şans seninle olsunBısılee katlarsam haber ederım![]()
Son hafta mı o zaman 27sinde yatırırımTıpo son hafta yatırım dıyodu ona bu hafta 100 yatırcam o kesın
Merve ölmedik ama yaşıyoruz sayılmaz be canım 🤣Anam 😁
Bol şansbuda son adım ust alacaktim barem çok yükselince alt almak geldi içimden 😐
SON ADIM
@KUMARBAZ1982
Ekli dosyayı görüntüle 679132
Bol şans gelmiş bu won 🤣buda son adım ust alacaktim barem çok yükselince alt almak geldi içimden 😐
SON ADIM
@KUMARBAZ1982
bol şanslar dostumbuda son adım ust alacaktim barem çok yükselince alt almak geldi içimden 😐
SON ADIM
@KUMARBAZ1982
Orası oyleydı cogu son 1 aya bakıyo bı ıncelıcem hafta ıcıSon hafta mı o zaman 27sinde yatırırım
Bol şanslar dostbuda son adım ust alacaktim barem çok yükselince alt almak geldi içimden 😐
SON ADIM
@KUMARBAZ1982
Bolsans dostbuda son adım ust alacaktim barem çok yükselince alt almak geldi içimden 😐
SON ADIM
@KUMARBAZ1982
Bol şanslar dostumbuda son adım ust alacaktim barem çok yükselince alt almak geldi içimden 😐
SON ADIM
@KUMARBAZ1982
hadı bakalımbuda son adım ust alacaktim barem çok yükselince alt almak geldi içimden 😐
SON ADIM
@KUMARBAZ1982