- 14,196
- 8,965
- 113
Bol sanss kardesimADIM 2 @qguzh4nn0 şansimiz bol olsun. 2 maç verdin knk diğeri riskli geldi buna oynadim.
Ekli dosyayı görüntüle 818952
Bol şanslarADIM 2 @qguzh4nn0 şansimiz bol olsun. 2 maç verdin knk diğeri riskli geldi buna oynadim.
Gelirse bı 45 daha bekleyecez diğeri ilk yarı bence var olacak ama şansımız açık olsun tabi 🙏🙏🧿ADIM 2 @qguzh4nn0 şansimiz bol olsun. 2 maç verdin knk diğeri riskli geldi buna oynadim.
bol şans hadi inşaklahADIM 2 @qguzh4nn0 şansimiz bol olsun. 2 maç verdin knk diğeri riskli geldi buna oynadim.
Bol şans kankaADIM 2 @qguzh4nn0 şansimiz bol olsun. 2 maç verdin knk diğeri riskli geldi buna oynadim.
hacım öyle seri korner çikmaz her maçda be biraz bala tutturduk bakmaGelirse bı 45 daha bekleyecez diğeri ilk yarı bence var olacak ama şansımız açık olsun tabi 🙏🙏🧿
Yoo gayet ii oynadn ilk adımı kardo bence helalin vardı yalnız tam 3 de bitti depin korneri 😂hacım öyle seri korner çikmaz her maçda be biraz bala tutturduk bakmaama senin maç guzel buda gelir ins
Slovenya 1 Lig Koper.mci ev 2.5 ust korner smdi başladı muroMaç nerde bulamadım
Bro 6lı tuttursam senin dmde kırmızı ışık yanardı ayıpsın baya tersoyum sessize aldım kendimi ama dönüşüm muhteşem olacak.@Shooter34 nerede acaba aslan parçası onunda neşesi güzeldi katilsaydi keşke ulan acaba altilidan bişi mi kazandı 😂ins öyle olmuştur be seviniriz adına 🥰
Yasiyon mu sen kankaBro 6lı tuttursam senin dmde kırmızı ışık yanardı ayıpsın baya tersoyum sessize aldım kendimi ama dönüşüm muhteşem olacak.