Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Proletarya | Kasa 610 Hedef 3 k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AzraeL

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,409
10,709
113
yok be kral seni niye kara listeye aliyim cansin severim seni
Alanlar var dostum biliyorum ama onlarında kazaçları şansları bol olsun çarşıları süpermarket olsun yanlış anlaşılmasın ödül için değil kara liste yazıldımı kendimi tutamıyorum zaten kimseden de bir beklentimiz yok o yüzden son yorumum bol şanslar kral 👑

katyushacaylex

Zoe Mainim
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,541
1,972
113
Alanlar var dostum biliyorum ama onlarında kazaçları şansları bol olsun çarşıları süpermarket olsun yanlış anlaşılmasın ödül için değil kara liste yazıldımı kendimi tutamıyorum zaten kimseden de bir beklentimiz yok o yüzden son yorumum bol şanslar kral 👑
kara liste birşey olması bence saçma birşey bir insan birisine kızgın olsa veya küs olsa bile böyle acık acık dışlamaması lazım

bedof34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,479
6,668
113
ya yok oyle bisey 3 5 kisiye gicik oldum sadece ben kinci degilim ama zoruma giden seyler goruyorm gunlerdir neyse boşverin basarirsam 1 2 kisinin keyfini yaparim
Kral kimsenin tadı tuzu yok herkes herkese birşeyler yazıyor aslında kimsenin kötü niyeti yok ama psikolojiler hassas olunca yansimasida böyle oluyor .

AzraeL

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,409
10,709
113
kara liste birşey olması bence saçma birşey bir insan birisine kızgın olsa veya küs olsa bile böyle acık acık dışlamaması lazım
Aslında iyi birşey kimin ne mal olduğu belli oluyor ve sözüm bu meclisten dışarı kimin ne mal olduğunu anladık çok şükür 👋

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,563
100,110
113
Kara listeleri mülayim tutardı parasız kalınca okuttu mu acaba

Proletarya

Güçlü kaşarlar (💃) mutlu yaşarlar..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,110
8,899
113
12-10 atis ev

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...