- 14,479
- 6,668
- 113
Kral kara listedeysek şöyle rahatsız etmeyelim @sinansrml631 rolcü secerim bazi kişiler benden uzak dursun kara listeye alindilar.
adim 1
Ekli dosyayı görüntüle 877446
Kral kara listedeysek şöyle rahatsız etmeyelim @sinansrml631 rolcü secerim bazi kişiler benden uzak dursun kara listeye alindilar.
adim 1
kupon acik bekliyor sonuc alsin yine basketden gidelim8 adım gönder gelsin
Alanlar var dostum biliyorum ama onlarında kazaçları şansları bol olsun çarşıları süpermarket olsun yanlış anlaşılmasın ödül için değil kara liste yazıldımı kendimi tutamıyorum zaten kimseden de bir beklentimiz yok o yüzden son yorumum bol şanslar kral 👑yok be kral seni niye kara listeye aliyim cansin severim seni
ya yok oyle bisey 3 5 kisiye gicik oldum sadece ben kinci degilim ama zoruma giden seyler goruyorm gunlerdir neyse boşverin basarirsam 1 2 kisinin keyfini yaparimKral kara listedeysek şöyle rahatsız etmeyelim @sinansrml63
kara liste birşey olması bence saçma birşey bir insan birisine kızgın olsa veya küs olsa bile böyle acık acık dışlamaması lazımAlanlar var dostum biliyorum ama onlarında kazaçları şansları bol olsun çarşıları süpermarket olsun yanlış anlaşılmasın ödül için değil kara liste yazıldımı kendimi tutamıyorum zaten kimseden de bir beklentimiz yok o yüzden son yorumum bol şanslar kral 👑
Sponsor kim la1 rolcü secerim bazi kişiler benden uzak dursun kara listeye alindilar.
adim 1
SennnSponsor kim la
Yok la ben sponsor arıyorum
Kral kimsenin tadı tuzu yok herkes herkese birşeyler yazıyor aslında kimsenin kötü niyeti yok ama psikolojiler hassas olunca yansimasida böyle oluyor .ya yok oyle bisey 3 5 kisiye gicik oldum sadece ben kinci degilim ama zoruma giden seyler goruyorm gunlerdir neyse boşverin basarirsam 1 2 kisinin keyfini yaparim
Aslında iyi birşey kimin ne mal olduğu belli oluyor ve sözüm bu meclisten dışarı kimin ne mal olduğunu anladık çok şükür 👋kara liste birşey olması bence saçma birşey bir insan birisine kızgın olsa veya küs olsa bile böyle acık acık dışlamaması lazım
Tebrikler
kendim .Sponsor kim la
Bol şanslar dost1 rolcü secerim bazi kişiler benden uzak dursun kara listeye alindilar.
adim 1
Yakışırkendim .
Senin gönlün zengin dost cansınnnnYok la ben sponsor arıyorum
Sponsor Tedaş elektrikSponsor kim la