- 34,562
- 23,369
- 113
Saygı duyarım sevgili dostumPsg 2 farkla kazancak diyorum ve abilerim sizle fikir ayrılığına giriyorum kusura bakmayın
Saygı duyarım sevgili dostumPsg 2 farkla kazancak diyorum ve abilerim sizle fikir ayrılığına giriyorum kusura bakmayın
Lig maçları boş be dost ikisi de kendi ligine ambargo koymuşBı halt yiyemez hocam . Ligde Marsilya döşüyor PSG ye . Bayern elek eder herifler 3 avans verip öyle maç kazanıyorlar 😂
Haklısın hocam . İyi olan kazansın 👊🏻Lig maçları boş be dost ikisi de kendi ligine ambargo koymuş
Bayern bu turnuvayı kazanırBeyler bu maç 7 artı olcak gibi bi his var içimde siz ne düşünüyorsunuz
hangi siteler broBak dost dün 3 sitede de GS handikap yada en az 2 farkla kazanır oynadım hepsi geldi 3 nde. 2 si bakiye sildi 1 tannesi ödedi tahminlerim arada tutuyor
![]()
Parma celta lordhangi siteler bro
Dedim sizeBeyler bu maç 7 artı olcak gibi bi his var içimde siz ne düşünüyorsunuz
Oynayan kazandı dediö sizeBeyler bu maç 7 artı olcak gibi bi his var içimde siz ne düşünüyorsunuz
2 tane 7 cikar gibi nasil mac lan buOynayan kazandı dediö size
Mumkun degıl kısır gecerBeyler bu maç 7 artı olcak gibi bi his var içimde siz ne düşünüyorsunuz
Sen oynadın mı ISOOynayan kazandı dediö size
3.5 üst oynadım beşiktaş basketten yattımSen oynadın mı ISO