- 23,033
- 11,695
- 113
Kanka dağıt gelsin be akşam akşam yüzümüz gülsünSen sağlam adamları bilirsin hakta yemeyelim sebeplerin herkes
Rolluculer var konuda ne fotonunuz adayımdı 8 lik kupon dağıtım mı gerçi kayıp olsa yine dewam ederiz))
Kanka dağıt gelsin be akşam akşam yüzümüz gülsünSen sağlam adamları bilirsin hakta yemeyelim sebeplerin herkes
Rolluculer var konuda ne fotonunuz adayımdı 8 lik kupon dağıtım mı gerçi kayıp olsa yine dewam ederiz))
Butra adamdir dost hak yemezSen sağlam adamları bilirsin hakta yemeyelim sebeplerin herkes
Kesene bereket reisSen sağlam adamları bilirsin hakta yemeyelim sebeplerin herkes
Güzel miktar dağıt kralBeyler 8 k dağıtım var dagitayimmi
Bir el aTayummu kazanç olursa hepsi dağıtım bu mesaj oncesine
Biz buradayız suvatım ortalıkta olmayan sensinEniste ayni nerelerdesin
Puhahhahab ak hergun rollum var nasil ortalikta olmayanBiz buradayız suvatım ortalıkta olmayan sensin
Ya sen yok musun sen 😂😂Kaynak yapma prenses
Enosteyide alalim grubaBiz buradayız suvatım ortalıkta olmayan sensin
Bendee bendeHayatlar var ekle abi
O zaman boku yedik işte 😂😂😂Ahmet gelmeden halledek şu isi
Yoksun enişte yoksun bende 3 gündür burdayım hiç görmedim vurdun voleyiBiz buradayız suvatım ortalıkta olmayan sensin
Çok anlıyorsun galiba rol işlerinden suvatımPuhahhahab ak hergun rollum var nasil ortalikta olmayan
Aynen öyle 10 maclarida guzelKanka dağıt gelsin be akşam akşam yüzümüz gülsün
Dagit dost miktar iyi zaten bencwBeyler 8 k dağıtım var dagitayimmi
Bir el aTayummu kazanç olursa hepsi dağıtım bu mesaj oncesine
Adam aldiya ne yani suvat sahtekarlik mi yapiyorBeyler düzgün en başından beri olanları alacak biri varmı hak geçmesin kimseye