- 21,875
- 3,495
- 113
Benide dayioglu aradı stutugartdan beni de alın diyor😃Benim enistede girmek istiyor onada bakarsanız 🤣
Benide dayioglu aradı stutugartdan beni de alın diyor😃Benim enistede girmek istiyor onada bakarsanız 🤣
Enıste alıstırdın bugun roll yokmuAllah’a emanetsin suvatım var mı bir isteğin
Benim daha embriyo bile olmayan çocuğa da bez parasi o zaman 🥰Yanımda arkadaş var onuda alabilir miyiz acaba sıkıntı olmazsa
Vay be enisteAllah’a emanetsin suvatım var mı bir isteğin
Yeter kapa kapaAktas alan pika abuzer ferdi salobado tekali mrx dermany gfbrido eniste baska var mi
Sona doğru geldik maçlar bitmeden yakaladık sayılır mı sorsana reisKesin liste belli sonradan gelenlerden al dediginj aliriz
Bence liste tamAktas alan pika abuzer ferdi salobado tekali mrx dermany gfbrido eniste baska var mi
Başka varmı dersen ben ben derler dost 😂Aktas alan pika abuzer ferdi salobado tekali mrx dermany gfbrido eniste baska var mi
Hala başka var mı diyor la yok yok 😂Aktas alan pika abuzer ferdi salobado tekali mrx dermany gfbrido eniste baska var mi
Kapasa 😀😀😀😀😀Yeter kapa kapa
Kel alıştın sendeEnıste alıstırdın bugun roll yokmu
İlk 11 belli oldu muAktas alan pika abuzer ferdi salobado tekali mrx dermany gfbrido eniste baska var mi
Şakasız bu liste yeterli bence dostAktas alan pika abuzer ferdi salobado tekali mrx dermany gfbrido eniste baska var mi
Aktas alan pika abuzer ferdi salobado tekali mrx dermany gfbrido eniste karambol baska var miSona doğru geldik maçlar bitmeden yakaladık sayılır mı sorsana reis
Benimde mesaj var dostAktas alan pika abuzer ferdi salobado tekali mrx dermany gfbrido eniste baska var mi
11 i kurduk işte şal beaAktas alan pika abuzer ferdi salobado tekali mrx dermany gfbrido eniste baska var mi