- 6,372
- 4,601
- 113
Maç arıyom kuponlarda 21/18 yaptım bu gece dostlarada dagıtalım şans dewam ederse
Bol şans dostMaç arıyom kuponlarda 21/18 yaptım bu gece dostlarada dagıtalım şans dewam ederse
Bol şanslar dostumMaç arıyom kuponlarda 21/18 yaptım bu gece dostlarada dagıtalım şans dewam ederse
Brom betorspin aldın mı koş bedava para dağıtıyorBol şanslar dostum
Way kardeşim.sen yasiyomusun yahu.sana kaç kez dmden hal hatır sordum bayram msji attım hiç birine donmedin be.bnde basina bişey geldi sandım neyseki iyiymissin.nbr nasilsinMaç arıyom kuponlarda 21/18 yaptım bu gece dostlarada dagıtalım şans dewam ederse
21de18 nedir be çok iyiymiş acaba ben yapdim mi hiç öyle bı seriMaç arıyom kuponlarda 21/18 yaptım bu gece dostlarada dagıtalım şans dewam ederse
Ss atarken site gozukmesin hesabını patlatirlar
1. Adım won terletti ama geldi
Param yok dm kapımızı çalan da yok mal da yalan mülk de yalan bromBrom betorspin aldın mı koş bedava para dağıtıyor
Ötecek şimdiParam yok dm kapımızı çalan da yok mal da yalan mülk de yalan brom
Bol şanslar dostMaç arıyom kuponlarda 21/18 yaptım bu gece dostlarada dagıtalım şans dewam ederse
Mahoda yokki sana atsa ban yedi avelParam yok dm kapımızı çalan da yok mal da yalan mülk de yalan brom
Tebrikler dostum kazancın daim olsun
Şimdi Peter Crouch dostumuz yazacak ikinci adım da gelsin deParam yok dm kapımızı çalan da yok mal da yalan mülk de yalan brom
Ahhh ah yokki kapımızı çalan malda yalan mulkte yalanÖtecek şimdi
Bolşans pıtırcakMaç arıyom kuponlarda 21/18 yaptım bu gece dostlarada dagıtalım şans dewam ederse
Bol şans dostMaç arıyom kuponlarda 21/18 yaptım bu gece dostlarada dagıtalım şans dewam ederse