- 80,970
- 54,137
- 113
He ya bende severim ama kasa olunca denerim genelde 7 8 oran ms taraf ve üst alt bahsi idealdirAynen dost vallahi öyleyim 🤣 Enişte yi severim o yüzden oran konusunda birbirimize benziyoruz
He ya bende severim ama kasa olunca denerim genelde 7 8 oran ms taraf ve üst alt bahsi idealdirAynen dost vallahi öyleyim 🤣 Enişte yi severim o yüzden oran konusunda birbirimize benziyoruz
Ne duyari ak sacma sacma yorum yapiyon sanki bisey biliyomus gibi uzatmiyoz yine uzatiyonSacma duyara gerek yok sankı bısı demısız gbı laf atmak gereksız
Daha önce hiç kitabın ortasından doğru şekilde konuştun demiş miydimAynen kismet dost yapacak bisey yok gelse kimse niye oynadin demezdi orasida ayri
Pika sanirsin uzman proff kumarci puahahahaDaha önce hiç kitabın ortasından doğru şekilde konuştun demiş miydim
Uzatan sensın ak tenıs ızleyen bırı olarak yorum yapıyorum sacma sapan yerlere ceken sensınNe duyari ak sacma sacma yorum yapiyon sanki bisey biliyomus gibi uzatmiyoz yine uzatiyon
Sıkma canını gel kardeşim dm de konuşalım paran varsaProfum falan dıyende olmado yorum yaparken sızemı sorcam
Ok bysUzatan sensın ak tenıs ızleyen bırı olarak yorum yapıyorum sacma sapan yerlere ceken sensın
Olur dost kimleSavaşmayın sevişin
Sakin ol Pikacu. Pokemon Hastanesinden Hemşire Joy sakin olmazsan kısa devre yapacağını söylemişti. Sağlığına yazıkProfum falan dıyende olmado yorum yaparken sızemı sorcam
OsimhenOlur dost kimle
Karisi yok mu güzelOsimhen
Osimhen ile ne savaşılır ne sevisilir. 2 secenekte de zararlı çıkarız 🤣Osimhen
Karisi yok mu güzel
Roll yok mu roll kerane muhabbetine çevirmeyelim konuyu 🤣Osimhen ile ne savaşılır ne sevisilir. 2 secenekte de zararlı çıkarız 🤣
Para varsa yapariz dost kopegin olsunRoll yok mu roll kerane muhabbetine çevirmeyelim konuyu 🤣
Şu herkesin son kurşunundan bende bir tane aldım akşam bi kupon yapacam ona saklıyom 😁Para varsa yapariz dost kopegin olsun
Rol Bol da sonuçlar Kol gibi. Şans yok dost.Roll yok mu roll kerane muhabbetine çevirmeyelim konuyu 🤣