- 80,970
- 54,137
- 113
Şöyle sabirli olup nasil vuramiyon akŞu herkesin son kurşunundan bende bir tane aldım akşam bi kupon yapacam ona saklıyom 😁
Şöyle sabirli olup nasil vuramiyon akŞu herkesin son kurşunundan bende bir tane aldım akşam bi kupon yapacam ona saklıyom 😁
Bu uluslar ligi fikrini kim ortaya attıysa falakaya yatırıp iğneli fıçıya atmalı. Ne güzel ligler başladı takımlar oturuyor diyorduk bu çıktı başımızaRol Bol da sonuçlar Kol gibi. Şans yok dost.
Rogue dost 1K ile 5 maçtan 20 K çıkarıyor. Sonra 20K ile 1 maçtan yatıyor.Şöyle sabirli olup nasil vuramiyon akbizde sabrin s si yok be gerci sende 3 4 mactan asagi basmiyon o da ayri fantazi
10 kuponda 1 kez kazandım 🤣 onda da geleni borca vermezsem slota veriyomŞöyle sabirli olup nasil vuramiyon akbizde sabrin s si yok be gerci sende 3 4 mactan asagi basmiyon o da ayri fantazi
Ülkeler maçından milleti mahvettiler. Kuponların yüzde 80 i patladı.Bu uluslar ligi fikrini kim ortaya attıysa falakaya yatırıp iğneli fıçıya atmalı. Ne güzel ligler başladı takımlar oturuyor diyorduk bu çıktı başımıza
Hee ayniymis bende tek tek gidiyom olursa bisey slot ya da borc iste ama bu ara borc odemiyom hic bu bankalara mustehak10 kuponda 1 kez kazandım 🤣 onda da geleni borca vermezsem slota veriyom
Akşama yine kanser bir kupon yapacam tek golden yatmalık 🥳Ülkeler maçından milleti mahvettiler. Kuponların yüzde 80 i patladı.
He ya beşiktaşim ne guzel gidiyordu bozdular ritmi falan kacar simdiBu uluslar ligi fikrini kim ortaya attıysa falakaya yatırıp iğneli fıçıya atmalı. Ne güzel ligler başladı takımlar oturuyor diyorduk bu çıktı başımıza
100 k attım bets10 şimdi bende slota la knks bakalım 340 k hedef10 kuponda 1 kez kazandım 🤣 onda da geleni borca vermezsem slota veriyom
Banka borçları falan bitti çoktan da elden aldıklarım var onlar sıkıntı. 100k kadar kazanırsam temize çıkacam 😁Hee ayniymis bende tek tek gidiyom olursa bisey slot ya da borc iste ama bu ara borc odemiyom hic bu bankalara mustehak
Sen tek maç oynama dost en az 3 lü kombineni bekliyorum akşamaAkşama yine kanser bir kupon yapacam tek golden yatmalık 🥳
Ne oynuyon dost hangi saglayici pragmaticse biraz zor işin100 k attım bets10 şimdi bende slota la knks bakalım 340 k hedef
Hacksaw ve planygo pragmatignin anladınNe oynuyon dost hangi saglayici pragmaticse biraz zor işin
Adamın bastığı tutarlar benim toplam hedefim kadar terim olsaydı şimdi intihar teknikleri öğrenirdim100 k attım bets10 şimdi bende slota la knks bakalım 340 k hedef
Elden alma la milletle boşa arani bozma bankalara ne yapiyosan yap bende de orda burda 250 300k var vurursak iyi vurmazsakda canimiz sagolsunBanka borçları falan bitti çoktan da elden aldıklarım var onlar sıkıntı. 100k kadar kazanırsam temize çıkacam 😁
Bırak intihar felan şimdi akşam kazanırsak 20k rolling acarizAdamın bastığı tutarlar benim toplam hedefim kadar terim olsaydı şimdi intihar teknikleri öğrenirdim
Iyi o zman şans var bol sansHacksaw ve planygo pragmatignin anladın
Akşama yapacağım kupon kazancı bile 20k etmiyor nasıl intihar etmeyim 🤣Bırak intihar felan şimdi akşam kazanırsak 20k rolling acariz
EywIyi o zman şans var bol sans
Yaparsın sen knkAkşama yapacağım kupon kazancı bile 20k etmiyor nasıl intihar etmeyim 🤣