- 22,158
- 11,427
- 113
Püh
Cokmus be vay anasiniBu kayıp olduEkli dosyayı görüntüle 620615
18500 k ckmus ama senden değerli değil aga sağlık olsun bidahakine insallahBu kayıp olduEkli dosyayı görüntüle 620615
Patlat gelsin dostBu kutsai 192 oynanırmı bunlar eleme usulu farkda 30 kasmazlar patlar herhalde maçda yok sağlam 18,5 k dayız
Olmaz bencr dost fsrk acilmis dedigin gibiBu kutsai 192 oynanırmı bunlar eleme usulu farkda 30 kasmazlar patlar herhalde maçda yok sağlam 18,5 k dayız
1 ve 2 çeyrek parayı burdan vurudk oynadım 3.de tırstım oynamadık kazanç olcakmış şimdi daha sıkıntılı geldi oynamadım yine yunanlara kaldık bakalımPatlat gelsin dost
Valla 3 lük yağmuru var. Umarım gelmez Kutaisi. Yunan kimi bekliyoruz1 ve 2 çeyrek parayı burdan vurudk oynadım 3.de tırstım oynamadık kazanç olcakmış şimdi daha sıkıntılı geldi oynamadım yine yunanlara kaldık bakalım
Pıtırcık her önüne geleni alma dost1 ve 2 çeyrek parayı burdan vurudk oynadım 3.de tırstım oynamadık kazanç olcakmış şimdi daha sıkıntılı geldi oynamadım yine yunanlara kaldık bakalım
Onu bi Allah bide pıtırcık bilioValla 3 lük yağmuru var. Umarım gelmez Kutaisi. Yunan kimi bekliyoruz
barem 188 di perıyot baslamadan yıne ust oldu1 ve 2 çeyrek parayı burdan vurudk oynadım 3.de tırstım oynamadık kazanç olcakmış şimdi daha sıkıntılı geldi oynamadım yine yunanlara kaldık bakalım
Bol şanslarKaşındık tenis sarah tatu 5. Oyun alır
hadı tatuuuuuuuKaşındık tenis sarah tatu 5. Oyun alır