- 66,362
- 32,233
- 113
Bol şans patrick
İşte 5k ya çifte vurup gelmiş orda kazanmışsın5k iki basket kombine geldi 17 k
Bu maç ilk çeyrek üst 16kdan 29 k geldi
Sonrasıda attığım kuponlar
Tebrikler pıtırcık abi5k iki basket kombine geldi 17 k
Yav aynen para olmadi mi tirsarak bastigimda para kazandigimi bilmiyom vallaPara böyle kazanılıyor demek bundan sonra gözü kapalı basmak dert oldu
Hadi bakalim dost devami gelsin5k iki basket kombine geldi 17 k
kanka bız sımdı neyı takıp edıyoruz5k iki basket kombine geldi 17 k
La ben 29 orana 5k 10kbastımı biliyorım 3 maç da şans da lazım tabiYav aynen para olmadi mi tirsarak bastigimda para kazandigimi bilmiyom valla
Pıtırcığı takip ediyorsunkanka bız sımdı neyı takıp edıyoruz
Yok bende cesaret slotta geliyor aw 20k falan satin aliyoz 10x aliyoz cikiyozLa ben 29 orana 5k 10kbastımı biliyorım 3 maç da şans da lazım tabi
Onu bi Allah bilirHangi mac la
Slotta işte umut yok ondan almıoz 😀Yok bende cesaret slotta geliyor aw 20k falan satin aliyoz 10x aliyoz cikiyoz![]()
telefona bıldırım geldı zaten konu acıncaPıtırcığı takip ediyorsun
Allah başka dert vermesin pıtırcıkValla başta genelde ikili gideirm gelirse dewam yoksa batak
Ama dostlar bilir şurda 3 ay önce voleyi sağlam kaldırıdm 50 k basarak gidiyoduk ilk rollerim ondan beridir borçsuz dertsiz hayat başladı şimdi zevkine takılıyom 3 aydır içerimiz yok alıp veriyoz dağıtım aldıklarım kar kalıyo 😅
Tebrikler dostValla başta genelde ikili gideirm gelirse dewam yoksa batak
Ama dostlar bilir şurda 3 ay önce voleyi sağlam kaldırıdm 50 k basarak gidiyoduk ilk rollerim ondan beridir borçsuz dertsiz hayat başladı şimdi zevkine takılıyom 3 aydır içerimiz yok alıp veriyoz dağıtım aldıklarım kar kalıyo 😅
Borclari hallettiysen ne guzel dost aman kendini sıkıntıya sokma borca falan bulasma daha böyle takilmak en süperiValla başta genelde ikili gideirm gelirse dewam yoksa batak
Ulan bi tek bana geldi sanıyordumtelefona bıldırım geldı zaten konu acınca
Tebrikler daim olsun5k iki basket kombine geldi 17 k