Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Ptr2888 / Basket Roll

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,358
33,019
113
Valla başta genelde ikili gideirm gelirse dewam yoksa batak
Ama dostlar bilir şurda 3 ay önce voleyi sağlam kaldırıdm 50 k basarak gidiyoduk ilk rollerim ondan beridir borçsuz dertsiz hayat başladı şimdi zevkine takılıyom 3 aydır içerimiz yok alıp veriyoz dağıtım aldıklarım kar kalıyo 😅
kanka sen fena oynuyon ya

Calypso13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,913
13,144
113
Ama dostlar bilir şurda 3 ay önce voleyi sağlam kaldırıdm 50 k basarak gidiyoduk ilk rollerim ondan beridir borçsuz dertsiz hayat başladı şimdi zevkine takılıyom 3 aydır içerimiz yok alıp veriyoz dağıtım aldıklarım kar kalıyo 😅
Valla borcsuz kafa her zaman mutludur. Para olmasa bile borcsuzluktan iyidir

Abuzerkömürcü

Tamam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
66,388
32,280
113
Bizim şu borçlarda kapatalim hayrına patrikcim

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,514
28,819
113
Geçenlerde senin dağıttığın 1k ile yürüyüp faturaları ödedim. Kesene bereket tekrar dost

Carmelo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,372
4,601
113
Borclari hallettiysen ne guzel dost aman kendini sıkıntıya sokma borca falan bulasma daha böyle takilmak en süperi
Valla zaten takılmalık olunca kazanmaya başladık yoksa hırs yapıp paso batıypduk tabi iski kayıplara sünger cektik 450k civarı el banka ödedim şimdi zevk almaya başladık darısı size dostlar

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,514
28,819
113
Valla zaten takılmalık olunca kazanmaya başladık yoksa hırs yapıp paso batıypduk tabi iski kayıplara sünger cektik 450k civarı el banka ödedim şimdi zevk almaya başladık darısı size dostlar
O zaman zevkine bir roll yakışır 😀

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,358
33,019
113
kafa rahat oynamak baska tabı dost bız hıc rahat oynayamıyoruz ıyı odeme yapmıssın ama sevındım senın adına

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...