- 6,372
- 4,601
- 113
Ahde vefalı dostlarda bugün
@butragueno @Metings1905 baş süpheliler kar ortagımız sponsorumuz onlardır basarabilirsek ✅😉
@butragueno @Metings1905 baş süpheliler kar ortagımız sponsorumuz onlardır basarabilirsek ✅😉
Bol şans umarım sana verdıgımız yüklü tutarı daha yüklü hale getırısın kanka 😀😀Ahde vefalı dostlarda bugün
Metinin parasi degerlidir dost kazanamazdan 3 gun yandin puhahahabAhde vefalı dostlarda bugün
Bol bol şans 🤞Ahde vefalı dostlarda bugün
Ayıp la olemı düşünüyonMetinin parasi degerlidir dost kazanamazdan 3 gun yandin puhahahab
Valla maç bekliyom yemşnke ondna diline düşmeyleim bosna karılar varıd 40,5 almadım 😂Metinin parasi degerlidir dost kazanamazdan 3 gun yandin puhahahab
Karı maçı şfşfşfşfşvValla maç bekliyom yemşnke ondna diline düşmeyleim bosna karılar varıd 40,5 almadım 😂
La takıl kafana göre ya takılıyoruz yatarsa yatarValla maç bekliyom yemşnke ondna diline düşmeyleim bosna karılar varıd 40,5 almadım 😂
Bol şanslar dost 🙏Ahde vefalı dostlarda bugün
Embıd olayı suata patlarEmbid işine dönecek büzm rol 😂
Kesene bereket MetinLa takıl kafana göre ya takılıyoruz yatarsa yatar
Saol çok bonkorumdurKesene bereket Metin
Kesene bereket SuatMetinin parasi degerlidir dost kazanamazdan 3 gun yandin puhahahab
Bol şanslar reis inşallah elimize güzel miktar geçerse bizde yapıcaz ah de vefaAhde vefalı dostlarda bugün