- 64,862
- 36,154
- 113
1 sayı kaldı gelmez
👍Bu maç şerefeni @drogba6 2 adım daha vonlarsa benüm 2,5 k yı 3 roll cü ye atarız
Kazanamazsada yüne bir roll atesleriz inş
Lakersin içinden geçerlerBu gece nba baslıyomus
O kadar swvinmene gerek yoktu dost puahhab 5 dk 4 te gelain yaniTrippppp
kral hareket eyw reisBu maç şerefeni @drogba6 2 adım daha vonlarsa benüm 2,5 k yı 3 roll cü ye atarız
Ilk maclara ıyı baslar takımLakersin içinden geçerler
Paran bereketli gelir inşallah surtun dedim sürtun senin maça aldım uğurlu gelir diye 2. Adımı 🤣Bu maç şerefeni @drogba6 2 adım daha vonlarsa benüm 2,5 k yı 3 roll cü ye atarız
Haydi bol sansBu maç şerefeni @drogba6 2 adım daha vonlarsa benüm 2,5 k yı 3 roll cü ye atarız
Öne geçti onu attım uzatınca bir sorun olmuyor bence ama burda birşey takip ediyoruz puahahahO kadar swvinmene gerek yoktu dost puahhab 5 dk 4 te gelain yani
Dep bizim takim ayip ev oynarsak@butragueno suvatım bile gider sopot kazanır derdi şurda
Teşekkürler dost kesene bereketBu maç şerefeni @drogba6 2 adım daha vonlarsa benüm 2,5 k yı 3 roll cü ye atarız
NiceBu maç şerefeni @drogba6 2 adım daha vonlarsa benüm 2,5 k yı 3 roll cü ye atarız
bizde sana sürtünelimParan bereketli gelir inşallah surtun dedim sürtun senin maça aldım uğurlu gelir diye 2. Adımı 🤣
Valla inş dielim 😅Paran bereketli gelir inşallah surtun dedim sürtun senin maça aldım uğurlu gelir diye 2. Adımı 🤣
Sen bugün oynardın suvatım bugün o gün çünkü sen bugün holonu bitiriyordun az kalsınDep bizim takim ayip ev oynarsak