- 22,158
- 11,427
- 113
OlurBeyler son adımı şampiyonlar ligi maçlarından alcam o yüzden dakika 60a kadar bekleyelim.
OlurBeyler son adımı şampiyonlar ligi maçlarından alcam o yüzden dakika 60a kadar bekleyelim.
Sana bişey kalmıyo diyen vardı gelsin bir daha hesaplasın kendimden çok rollcuye bıraktım bizmki para degil kazanırken buradaki dostlarıda katalım kazanca tabi anlarsa
Kazanalım da ne kazandığımız ne ettiğimiz ne dagittigimiz önemli değil paylaşıyoruz muhabbet sohbet ediyoruz güzel oluyo.Sana bişey kalmıyo diyen vardı gelsin bir daha hesaplasın kendimden çok rollcuye bıraktım bizmki para degil kazanırken buradaki dostlarıda katalım kazanca tabi anlarsa
Bunlar kazanamazsam 3 gün foruma sokmazlar şimdi beni 🤣🤣Sana bişey kalmıyo diyen vardı gelsin bir daha hesaplasın kendimden çok rollcuye bıraktım bizmki para degil kazanırken buradaki dostlarıda katalım kazanca tabi anlarsa
Seni bilen biliyor dost dert etmeSana bişey kalmıyo diyen vardı gelsin bir daha hesaplasın kendimden çok rollcuye bıraktım bizmki para degil kazanırken buradaki dostlarıda katalım kazanca tabi anlarsa
Dogru djdjdjdjBunlar kazanamazsam 3 gün foruma sokmazlar şimdi beni 🤣🤣
Dört 3 u atacakReal maco korner alınır drpg
Bro bnde buna benzer etkinlik açmıştım millet bı kamyon laf yapmisdi sanki kendileri çok etkinlik yapiyorlarda benimkine laf ediyor yamyamsppor 😁Sana bişey kalmıyo diyen vardı gelsin bir daha hesaplasın kendimden çok rollcuye bıraktım bizmki para degil kazanırken buradaki dostlarıda katalım kazanca tabi anlarsa
Bilemem reis 1.10 bas garanti yap 😅😅Topu attın bize son adımda patlarsak çok ah alırım 🤣
O bendim dostSana bişey kalmıyo diyen vardı gelsin bir daha hesaplasın kendimden çok rollcuye bıraktım bizmki para degil kazanırken buradaki dostlarıda katalım kazanca tabi anlarsa
Dost son adım yatarsa harbiden bişey kalmıcakSana bişey kalmıyo diyen vardı gelsin bir daha hesaplasın kendimden çok rollcuye bıraktım bizmki para degil kazanırken buradaki dostlarıda katalım kazanca tabi anlarsa