- 88,637
- 30,910
- 113
Delırmelık
İyi gecelerYarına nasip diyim yatıcam dünde kazanınca geceledik bugün erken yatalım bari
Yat uyu reis iyi gecelerYarına nasip diyim yatıcam dünde kazanınca geceledik bugün erken yatalım bari
Vurduk mu@butragueno real 5-2 gördünmü
Valla resmen eyyamcı bu hakemGüzelim penaltıyı vermedi ya
Iyi uykular dostYarına nasip diyim yatıcam dünde kazanınca geceledik bugün erken yatalım bari
Burdayken ben neyi vuracam alan kaybetti bi ben yapmadım bugün zatenVurduk mu
Olmadı dostHay iptaline ya
takma kanka üzülme ne ilk ne sonOlmadı beyler hakem katletti kafayı yicem.cildiricam.en sonunda
Ya normalde diyorum ya Aston villa 1.5 üst gitcektim gol oldu. Gironaya gideyim 1.5 üst dedim.onda da gol.oldu. mecbur Real psg maçlarına yöneldik. PSGye bulasmam.hata zatenEyw dost lar
Ahh drogba kardes ne diyim kısmet keske teke gitseydin neyse yarına bakarız kısöetss
Canın sağolsun dost yapacak bişey yok sıkma canınıOlmadı beyler hakem katletti kafayı yicem.cildiricam.en sonunda
Yav dost tek maça 1 .30 - 1.40 basıp gelecektin niye macera arqdin kiOlmadı beyler hakem katletti kafayı yicem.cildiricam.en sonunda
E PSG 2.5 üst tek maç denesem yine patliyodukYav dost tek maça 1 .30 - 1.40 basıp gelecektin niye macera arqdin ki![]()