- 51,908
- 49,129
- 113
Öyle diyorsan öyledir dostbeşiktaş takip etmedi kiç bu nasıl iş
Öyle diyorsan öyledir dostbeşiktaş takip etmedi kiç bu nasıl iş
Dedi yala adamHobballaaaa 🤣🤣
biz kazaana düştük kankaBizi adamdan saymadın mı reis 🙂
Bol şanslar dedim bıraktım şansınız daim olsun kardeşimBeyler listeyi attik karistirmayin tekrar
Kendi açısından bakınca o da burdaydi listede ismini göremeyince haksızlık olduğunu düşünmesi doğal dostDedi yala adam![]()
Foruma az cok yarari dokunan etkinlik acanlari secmwye calistik yaziklarim arasinsa takip etmeyen yokbeşiktaş takip etmedi kiç bu nasıl iş
Bir dost sende ya zaten beş kişi cikarnaa kadarBen takip ettim konuya ilk gelenlerden benim 150 mesaj var konuda benim gerek yok param yok istemiyorumda alsın başja biri
Yok reis ya itiraz felan haddimiz değilde burda 5 kişi var dedi şaşırdım 😂 yoksa bol şanslar gözümüz yokbiz kazaana düştük kanka
O konuda haklı olabilir de keşke beni değilde başka birini gosterseydiKendi açısından bakınca o da burdaydi listede ismini göremeyince haksızlık olduğunu düşünmesi doğal dost
Liste tamam abi kazanc olursa 5 kişide okeyse bu arkadası ekleyin sbi yoksada baska sefere ben halledeyim okeydirForuma az cok yarari dokunan etkinlik acanlari secmwye calistik yaziklarim arasinsa takip etmeyen yok
Kanviyan neyse adı dostunListe tamam abi kazanc olursa 5 kişide okeyse bu arkadası ekleyin sbi yoksada baska sefere ben halledeyim okeydir
Eklensin yav sorun yok dostListe tamam abi kazanc olursa 5 kişide okeyse bu arkadası ekleyin sbi yoksada baska sefere ben halledeyim okeydir
Janvaljani da ekledik tmm demiListe tamam abi kazanc olursa 5 kişide okeyse bu arkadası ekleyin sbi yoksada baska sefere ben halledeyim okeydir
Kesene bereket emeğinize sağlıkListe tamam abi kazanc olursa 5 kişide okeyse bu arkadası ekleyin sbi yoksada baska sefere ben halledeyim okeydir
takip etmeyen arkadaşlarını azıyor haksızlık var ama yapacak bişey yok kesene bereket senin reis gecen güzel olsunListe tamam abi kazanc olursa 5 kişide okeyse bu arkadası ekleyin sbi yoksada baska sefere ben halledeyim okeydir
Boşver çok takılmabiz kazaana düştük kanka
Kesen dolu olsun reis iyi geceler. Sıkıntı yok halledilir ölüm yok ya sonunda 😂Liste tamam abi kazanc olursa 5 kişide okeyse bu arkadası ekleyin sbi yoksada baska sefere ben halledeyim okeydir
Tmmdir dost ben haric 5 kisi varKanviyan neyse adı dostun