- 22,226
- 6,962
- 113
Aynen hayırlısı olsun inşallah kupon tutarda güzel birşey alırlarBoşver çok takılmabende drogbanın ilk kuponundan beri takipteyim kuruş yok bizede düşmedi bugun çıkmaz yarın çıkar
Aynen hayırlısı olsun inşallah kupon tutarda güzel birşey alırlarBoşver çok takılmabende drogbanın ilk kuponundan beri takipteyim kuruş yok bizede düşmedi bugun çıkmaz yarın çıkar
Senide ekledik ak ayrica kac defa seni secmisimdir ayip yavtakip etmeyen arkadaşlarını azıyor haksızlık var ama yapacak bişey yok kesene bereket senin reis gecen güzel olsun
takip etmeyen arkadaşlarını azıyor haksızlık var ama yapacak bişey yok kesene bereket senin reis gecen güzel olsun
Evet ikinize oldu olan kendi derdimi bıraktım size üzüldüm suanBoşver çok takılmabende drogbanın ilk kuponundan beri takipteyim kuruş yok bizede düşmedi bugun çıkmaz yarın çıkar
Hayırlı gecelerİyi beyler iyi geceler yarın kazanırsak fazlasıyşa dagıtıroz sansınız bol olsun ben kaçar
Ula swnide unuttum bak neyse senide ekliyiom okBoşver çok takılmabende drogbanın ilk kuponundan beri takipteyim kuruş yok bizede düşmedi bugun çıkmaz yarın çıkar
Sende dur broBoşver çok takılmabende drogbanın ilk kuponundan beri takipteyim kuruş yok bizede düşmedi bugun çıkmaz yarın çıkar
ee beni hiç seçmedin ne olacak şimdi, hıığ?Senide ekledik ak ayrica kac defa seni secmisimdir ayip yav
7k getto pen vereydı eyıydıEvet ikinize oldu olan kendi derdimi bıraktım size üzüldüm suan
kanka direk belli oluyor ama takip etmeyen adam haksızmıyımSenide ekledik ak ayrica kac defa seni secmisimdir ayip yav
Ikisinide aldik tmm ama artik kilit kesinEvet ikinize oldu olan kendi derdimi bıraktım size üzüldüm suan
Kim takip etmemiş o listede isim versene dost bitakip etmeyen arkadaşlarını azıyor haksızlık var ama yapacak bişey yok kesene bereket senin reis gecen güzel olsun
bu arada ben takılıyorum arkadaşa, bende de bi lira yok ama diğer arkadaşlar faydalansın napalım bize de çıkar bir şey bir ara, ya da ben gene yaparsam 6 haneli size çıkarım ufakee beni hiç seçmedin ne olacak şimdi, hıığ?
Ben şahidin sende takip ettinBoşver çok takılmabende drogbanın ilk kuponundan beri takipteyim kuruş yok bizede düşmedi bugun çıkmaz yarın çıkar
Kanka 2 adim yap kisi sayısı artti 🤣Ikisinide aldik tmm ama artik kilit kesin
En son burada olanlardan dedi dost neyse 7 kisi olduk kupon gelmezse derdimiz yok zaten bir gelsinkanka direk belli oluyor ama takip etmeyen adam haksızmıyım
Beni diyor dostKim takip etmemiş o listede isim versene dost bi