Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet PTT- Adliye Yeni Dolandırıcılık Yöntemi

blanks

Elbistanlı ރ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,984
1,995
113
Dostlar az önce 0500lü numaradan önce Fatih PTT şubeden arandım hakkında kırmızı mühürlü belge var gelmiş ulaşmamış geri dönmüş diyor Anadolu adliye sarayındanmış iletişim numarası verdi o da 0500lü numara aradım tcmin son 4 hanesini mailimi birde adresi söylüyor verdiği adres yanlış ama benim sitelere girdiğim adresi veriyor yok siber suçlar tespit etmiş ipin eşleşmiş falan fistan herkes ayık olsun dostlar bunlar şimdi de buna sardılar

BySwigger

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
26,282
17,069
113
Bu bayadir var zaten kaçıncı konu bu

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
42,782
43,904
113
Rehberde kayıtlı olmayan numarayı direk meşgule veriyorum
Kafa rahat

Cihat5234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,462
1,978
113
Dostlar az önce 0500lü numaradan önce Fatih PTT şubeden arandım hakkında kırmızı mühürlü belge var gelmiş ulaşmamış geri dönmüş diyor Anadolu adliye sarayındanmış iletişim numarası verdi o da 0500lü numara aradım tcmin son 4 hanesini mailimi birde adresi söylüyor verdiği adres yanlış ama benim sitelere girdiğim adresi veriyor yok siber suçlar tespit etmiş ipin eşleşmiş falan fistan herkes ayık olsun dostlar bunlar şimdi de buna sardılar
Tm gecmis olsun

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,853
16,576
113
Pttden her aranan konu açmaya başladı forumda az gezinin la daha demin birisi açtı aynı konuyu dolandırıcı bunlar. Pttden hiçbir memur AA tebligat ulaşmamış diye aramaz. Eve ulasmiyorsa muhtara verilir zaten tebligat.

gulboz31

🍀☘🍀☘🍀☘
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,878
5,143
113
Forum adliye duvarlarına döndü iyice yavastan bize müsade 😁

lucius

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,231
826
113
5-6 yıl evvel inanıp para kaptırmıştım

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
113,342
63,407
113
Sovmeden kapattinmi?ayip etmissin

blanks

Elbistanlı ރ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,984
1,995
113
Pttden her aranan konu açmaya başladı forumda az gezinin la daha demin birisi açtı aynı konuyu dolandırıcı bunlar. Pttden hiçbir memur AA tebligat ulaşmamış diye aramaz. Eve ulasmiyorsa muhtara verilir zaten tebligat.
Dost zaten ben duruma ayığım burda bunu yiyecek belki 1000 tane adam vardır bırak görsünler de dolandırılmasınlar

TanerDark

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
310
119
43
Sunuda unutmayın ilerde adliyede yeni bölüm açarlarsa şaşırmayın sadece yasa dışı kumara bakan savcı hakim ;)

lucius

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,231
826
113
e-devletten PTT elektronik tebligat ı aktifleştirsek bu dolandırıcılıklara çözüm olur mu ?