- 1,029
- 334
- 83
kimsenin içeri girdiği yok hocam hep çakma haberlerEvet suistimal yapıyorlar site elemanları yapıyor devlet bide bunları yakalıyor bide iceri atıyorlar nasıl ayakta bunlar daha
kimsenin içeri girdiği yok hocam hep çakma haberlerEvet suistimal yapıyorlar site elemanları yapıyor devlet bide bunları yakalıyor bide iceri atıyorlar nasıl ayakta bunlar daha
Kolpabet 😂😂Beyler bu telefonla aradılar kaplabet mi kapya betmi anlamadım bilen var mı böyle bir site
ifadeye çağırılmadan , ifade vermeden tebligat gelmez…Bu numara aradı adınıza bir tebligat var ama adreste bulunamamışsınız dedi size avukat numarası veriyorum dedi bir numara verdi cep telefon numarası Damla diye bir kadın Avukat dedi buna ulaşın dedi
Arkadaşlar bu gerçek midir dolandırıcı mıdır
Gerçek kanka evden gelip mit alcak seni nasıl almazsın o kargoyuBu numara aradı adınıza bir tebligat var ama adreste bulunamamışsınız dedi size avukat numarası veriyorum dedi bir numara verdi cep telefon numarası Damla diye bir kadın Avukat dedi buna ulaşın dedi
dolandırıcı ptt aramaz gelse evde olmasan kapıya kağıt asar muhtarlıktan alırsınBu numara aradı adınıza bir tebligat var ama adreste bulunamamışsınız dedi size avukat numarası veriyorum dedi bir numara verdi cep telefon numarası Damla diye bir kadın Avukat dedi buna ulaşın dedi
Bu damla geçen beni de aradı, yurtdışındayim aşkım dedi 500 Euro lazımBu numara aradı adınıza bir tebligat var ama adreste bulunamamışsınız dedi size avukat numarası veriyorum dedi bir numara verdi cep telefon numarası Damla diye bir kadın Avukat dedi buna ulaşın dedi
Açılan dosyanın numarası olur. Böyle durumlarda dosya numarası sorunca kem küm etmeye başlıyorlar. Oradan bile belli olur dolandırıcı olduklarıBu numara aradı adınıza bir tebligat var ama adreste bulunamamışsınız dedi size avukat numarası veriyorum dedi bir numara verdi cep telefon numarası Damla diye bir kadın Avukat dedi buna ulaşın dedi