Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet PTT Genel Müdürlüğü Aradı

wakaeme

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,527
672
113
Dolandırıcı tabiki.

ama bu dolandırıcılara gün doğdu şimdi. Milleti her gün arayıp cezanız var şu kadar öderseniz indirim olacak falan diyip milleti dolandırmaya çalışacaklar.

ozgun

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
503
163
43
Bu numara aradı adınıza bir tebligat var ama adreste bulunamamışsınız dedi size avukat numarası veriyorum dedi bir numara verdi cep telefon numarası Damla diye bir kadın Avukat dedi buna ulaşın dedi

Arkadaşlar bu gerçek midir dolandırıcı mıdır
Dolandırıcı ptt avukat telefon numarası vermez eve kagıt gelir

yldrm28

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,851
3,215
113
Bu numara aradı adınıza bir tebligat var ama adreste bulunamamışsınız dedi size avukat numarası veriyorum dedi bir numara verdi cep telefon numarası Damla diye bir kadın Avukat dedi buna ulaşın dedi

iyi bu yaşa gelmişsiniz sizin elinize şeker verip kandırmazlar umarım

Belki de ...

Desparw

Galatasaray
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,539
4,195
113
Dolandırıcı tabiki.

ama bu dolandırıcılara gün doğdu şimdi. Milleti her gün arayıp cezanız var şu kadar öderseniz indirim olacak falan diyip milleti dolandırmaya çalışacaklar.
Screenshot_20260514_165806_Phone.jpg

Telefonda spam koruma var oto red edior dolandırıcı numaralarını bu lavuk kimse hergun aynı dakikada 10 farkli numaradan aynı anda arama yolluyor 😁 borclum bu kadar aramıyor beni

dincer33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,496
947
113
Dolandırıcı beni de aradılar çağlayan adliyesinden gelmiş kırmızı mühürlü abi bu tebligatlar cok tehlikeli avukatı hemen ara dedi😀

rapeme

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,029
334
83
dolandırıcı hocam televızyon ceza kesilicek haberleri çıktıktan sonnra bu kansızlar başladı yine bu yöntemı kullanmaya

Desparw

Galatasaray
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,539
4,195
113
dolandırıcı hocam televızyon ceza kesilicek haberleri çıktıktan sonnra bu kansızlar başladı yine bu yöntemı kullanmaya
ceza kesen bi sekılde keser ztn reklamını yapmaz çünkü sonucu kotu olur mıllette zaten para yok kumara bataklıktan intihar ediolar bıde bu borc gelınce daha kotu olur
buna oylar dahıl bunlar oynamya devam etmesınler dıe heryere haber yaptırıolar bak 3 mılyon kısıyı bulduk oynama die göz korkutmak sadece

kalabak22

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
268
269
63
ısvicre postası mesaj atmış bana da borcunuz var yoksa

dıyır

Alpay21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
238
80
28

Hangi avukat sahsi cep numarayla arar

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
109,918
62,063
113

Güzel kardeism böyle biseye nasıl inaniyosun

ozgun

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
503
163
43
ceza kesen bi sekılde keser ztn reklamını yapmaz çünkü sonucu kotu olur mıllette zaten para yok kumara bataklıktan intihar ediolar bıde bu borc gelınce daha kotu olur
buna oylar dahıl bunlar oynamya devam etmesınler dıe heryere haber yaptırıolar bak 3 mılyon kısıyı bulduk oynama die göz korkutmak sadece
Aynen

ozgun

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
503
163
43
Evet suistimal yapıyorlar site elemanları yapıyor devlet bide bunları yakalıyor bide iceri atıyorlar nasıl ayakta bunlar daha

iboo8989

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,218
1,165
113

Dolandırıcı 😂