- 1,381
- 1,268
- 113
Açsın adam sana ne zararı var kralBilerek mi açıyorsunuz bu konuları? Ömrü hayatında 1 kere kumar oynamış adam bile bunun dolandırıcı olduğunu öğrendi
Açsın adam sana ne zararı var kralBilerek mi açıyorsunuz bu konuları? Ömrü hayatında 1 kere kumar oynamış adam bile bunun dolandırıcı olduğunu öğrendi
AynenHalen bu yalanlara inanan saflar acıkcası salaklar varmı diyordum da demekki oluyormuş
AynenDolandırıcı tabiki.
ama bu dolandırıcılara gün doğdu şimdi. Milleti her gün arayıp cezanız var şu kadar öderseniz indirim olacak falan diyip milleti dolandırmaya çalışacaklar.
Dolandırıcı ptt avukat telefon numarası vermez eve kagıt gelirBu numara aradı adınıza bir tebligat var ama adreste bulunamamışsınız dedi size avukat numarası veriyorum dedi bir numara verdi cep telefon numarası Damla diye bir kadın Avukat dedi buna ulaşın dedi
Arkadaşlar bu gerçek midir dolandırıcı mıdır
Yok zararı, adam tanınmış üye hali ile eski üye, eğer burada bu zamana kadar bunu görmediyse, dolandırsınlar bu arkadaş müsait bunaAçsın adam sana ne zararı var kral
iyi bu yaşa gelmişsiniz sizin elinize şeker verip kandırmazlar umarımBu numara aradı adınıza bir tebligat var ama adreste bulunamamışsınız dedi size avukat numarası veriyorum dedi bir numara verdi cep telefon numarası Damla diye bir kadın Avukat dedi buna ulaşın dedi
Dolandırıcı tabiki.
ama bu dolandırıcılara gün doğdu şimdi. Milleti her gün arayıp cezanız var şu kadar öderseniz indirim olacak falan diyip milleti dolandırmaya çalışacaklar.

O konuda haklısın reis geçenlerde savcıyı dolandırmışlar 😀Yok zararı, adam tanınmış üye hali ile eski üye, eğer burada bu zamana kadar bunu görmediyse, dolandırsınlar bu arkadaş müsait buna
Reis ne alaka yawYok zararı, adam tanınmış üye hali ile eski üye, eğer burada bu zamana kadar bunu görmediyse, dolandırsınlar bu arkadaş müsait buna
ceza kesen bi sekılde keser ztn reklamını yapmaz çünkü sonucu kotu olur mıllette zaten para yok kumara bataklıktan intihar ediolar bıde bu borc gelınce daha kotu olurdolandırıcı hocam televızyon ceza kesilicek haberleri çıktıktan sonnra bu kansızlar başladı yine bu yöntemı kullanmaya
Hangi avukat sahsi cep numarayla ararBu numara aradı adınıza bir tebligat var ama adreste bulunamamışsınız dedi size avukat numarası veriyorum dedi bir numara verdi cep telefon numarası Damla diye bir kadın Avukat dedi buna ulaşın dedi
Güzel kardeism böyle biseye nasıl inaniyosunBu numara aradı adınıza bir tebligat var ama adreste bulunamamışsınız dedi size avukat numarası veriyorum dedi bir numara verdi cep telefon numarası Damla diye bir kadın Avukat dedi buna ulaşın dedi
Aynenceza kesen bi sekılde keser ztn reklamını yapmaz çünkü sonucu kotu olur mıllette zaten para yok kumara bataklıktan intihar ediolar bıde bu borc gelınce daha kotu olur
buna oylar dahıl bunlar oynamya devam etmesınler dıe heryere haber yaptırıolar bak 3 mılyon kısıyı bulduk oynama die göz korkutmak sadece
Evet suistimal yapıyorlar site elemanları yapıyor devlet bide bunları yakalıyor bide iceri atıyorlar nasıl ayakta bunlar dahadolandırıcı hocam televızyon ceza kesilicek haberleri çıktıktan sonnra bu kansızlar başladı yine bu yöntemı kullanmaya
Dolandırıcı 😂Bu numara aradı adınıza bir tebligat var ama adreste bulunamamışsınız dedi size avukat numarası veriyorum dedi bir numara verdi cep telefon numarası Damla diye bir kadın Avukat dedi buna ulaşın dedi