- 5,401
- 2,532
- 113
Kg yok ve alt oynasaydin?Bide şu kg ye ve üste 1.50 gibi komik oranlar vermiyorlar mı kafayı yersin
Top diye oynardım bunları ben yediler hakkımıyav mozambik falan neyse de bizimkileri izliyonuz tanıyonuz da boş kaleye auta atacak herifleri topçu yapıyorlar bunlar şike yapmıypr isteseler de atamıyorlar o yetenek yok
Bu nasıl bi kafa yapısıdır yahu, Türk ligleri kapatilsin?Bengi ülkenin futbol ligi kapanmista bizim ülkede kapatılsın.allah akıl dağıtırken siz neredeydiniz kardeşlerim?Bu ligi takip eden bilir bayram günleri hep yaparlar bu soygunu türk ligleri kapatılsınEkli dosyayı görüntüle 947165
bir maçta 1 gol atmanın yetenekle alakası yok hadi 3-4gol desen neysede tamamen ayar meselesiyav mozambik falan neyse de bizimkileri izliyonuz tanıyonuz da boş kaleye auta atacak herifleri topçu yapıyorlar bunlar şike yapmıypr isteseler de atamıyorlar o yetenek yok
Ciddi mi aldın şimdi o lafı mal şimdi sana sövüp ban yemek istemiyorum defol git konumdanBu nasıl bi kafa yapısıdır yahu, Türk ligleri kapatilsin?Bengi ülkenin futbol ligi kapanmista bizim ülkede kapatılsın.allah akıl dağıtırken siz neredeydiniz kardeşlerim?
O liglerde çıkıyor gol bizim liglerde gol olmasın diye yerde yuvarlanan mı dersin nizami gol iptalleri zaten meşhur PTT debir maçta 1 gol atmanın yetenekle alakası yok hadi 3-4gol desen neysede tamamen ayar meselesi
Ben oynamadım zaten aga garibime gitti paylaştım kimse de oynamasın çok ayar var bide saçma sapan gol iptalleri çok oluyorBu lige oynayan adamın parasının değeri yoktur
Ayara göre kral bazen tüm maçlar kg oluyor bazen 3 maç üst üste 0-0 bitiyor ama ben hiç bir ligde buradaki saçma gol iptalleri kadar var ibneliklerine denk gelmedimBu lig hep öyle zaten kısır geçiyor
Soversen sen bilirsin shellac itina ile ilgilenir klavye önünde duruyorCiddi mi aldın şimdi o lafı mal şimdi sana sövüp ban yemek istemiyorum defol git konumdan
birader saha 125 m topu iyi pas ile atmaayınca zaten taçı autu derken 45 dk eriyor 2 de kilit pozisyon ıskaladın mı 0 0 biterbir maçta 1 gol atmanın yetenekle alakası yok hadi 3-4gol desen neysede tamamen ayar meselesi
Belliki yine kaybetmişsin. sen her kaybettiğinde o liglerdeki tüm maçların görselini paylaşıp bir pok uydurup konu açıyorsun. Kardeş oynama oynama kaybedip ağlayacaksan böyle oynama 😄Bu ligi takip eden bilir bayram günleri hep yaparlar bu soygunu türk ligleri kapatılsınEkli dosyayı görüntüle 947165