Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Ptt No Kg Ligi

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,401
2,532
113
Bide şu kg ye ve üste 1.50 gibi komik oranlar vermiyorlar mı kafayı yersin

crazyboys

кяαℓ¢̧ıρℓαк
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,405
4,929
113
Pendik maçı zaten banko sikeliydi aralarındaki 2 maç 90 dakika 0-0 bitmiş bugünle 3 oldu digerler maçlarının hepsi 3 ve üzeri gol olmus

yunusmorgan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,116
591
113
ülke brezilya olmuş vallaha :D silahla adam öldürme mi dersin, her liginde şike mi dersin. ne ararsan var.

errayn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,211
494
113
yav mozambik falan neyse de bizimkileri izliyonuz tanıyonuz da boş kaleye auta atacak herifleri topçu yapıyorlar bunlar şike yapmıypr isteseler de atamıyorlar o yetenek yok

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,401
2,532
113
yav mozambik falan neyse de bizimkileri izliyonuz tanıyonuz da boş kaleye auta atacak herifleri topçu yapıyorlar bunlar şike yapmıypr isteseler de atamıyorlar o yetenek yok
Top diye oynardım bunları ben yediler hakkımı

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,401
2,532
113
Cumaali bişinin topçu olduğu yerde biz kod kovalıyoz

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,041
6,494
113
bir maçta 1 gol atmanın yetenekle alakası yok hadi 3-4gol desen neysede tamamen ayar meselesi

Szyan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,210
1,038
113
Bu lige oynayan adamın parasının değeri yoktur

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,401
2,532
113
Allah akıl dağıtırken nerede olduğumu sana çok güzel bi şekilde söylerim ama beni direk banlar shell değmezsin inan nerede olduğumı bilsen yatarken bile düşünürdün yani öyle biyerdeydim Allâh bana akıl dağıtırken

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,261
4,395
113
Bu lig hep öyle zaten kısır geçiyor