- 1,368
- 396
- 83
pulsarbet131.com beyler kod= Pulsar100
Şartını bilmiyorum sorarsınız sweet bonanza.
Keşke gerek duysaydin.Beyler ben oynadım kaybettim o yüzden şartları sormaya gerek duymadım
gelde sövme böyle siteyede bonusunadaKeşke gerek duysaydin.
Bonus koşulları: oyununda 100 ücretsiz dönüş hakkı kazanırsınız. Para çekmek için hesabınızda 1500 TL olması gerekir (slotları kullanabilirsiniz). Minimum depozito (500 TL) yatırmanız gerekir. Ayrıca depozito 5X oynama şartına tabidir. Bu bonusun tüm koşullarını başarıyla yerine getirdiğinizde, hesabınızdan para çekebilirsiniz.
5x cevrimi size mi verelim yoksa ikiye katlayip baskasına min 17:30
Bonus koşulları: oyununda 100 ücretsiz dönüş hakkı kazanırsınız. Para çekmek için hesabınızda 1500 TL olması gerekir (slotları kullanabilirsiniz). Minimum depozito (500 TL) yatırmanız gerekir. Ayrıca depozito 5X oynama şartına tabidir. Bu bonusun tüm koşullarını başarıyla yerine getirdiğinizde, hesabınızdan para çekebilirsiniz.
20 ver5x cevrimi size mi verelim yoksa ikiye katlayip baskasına mi
Deneme bonusu ku yoksa, normal kod mupulsarbet131.com beyler kod= Pulsar100
Ağa üye ol kodu girDeneme bonusu ku yoksa, normal kod mu
Ahmet abi sen buna söyledin değil.? Kim kimi s..kn 17:30
Pulsar senin momunu fukliyimpulsarbet131.com beyler kod= Pulsar100
İnceeeeeYok garipbet