- 3,449
- 3,366
- 113
Link varmıDostlar 2 kere aldım bu maili göstererek yeni uyeliklerde geçerli almayanlar alabilir
Hiç bir şartı yok minimum 1 maksimum 30k cekim
Ekli dosyayı görüntüle 889058Ekli dosyayı görüntüle 889058
pusulabet1009Link varmı
Link var mıDostlar 2 kere aldım bu maili göstererek yeni uyeliklerde geçerli almayanlar alabilir
sms doğrulama zorunlu mu?Dostlar 2 kere aldım bu maili göstererek yeni uyeliklerde geçerli almayanlar alabilir
pusulabet1009Link var mı
Evet dostsms doğrulama zorunlu mu?
eyw hocamEvet dost
Dost aynı bilgilerle aldım 2 numara olsa yetiyor SMS dogrulamasi2kere aldım dedinya aynı isim soy isimmi ona göre bende deniyim
eyw hocamDost aynı bilgilerle aldım 2 numara olsa yetiyor SMS dogrulamasi
Nasıl yani kanka aynı bilgilerle aldınDost aynı bilgilerle aldım 2 numara olsa yetiyor SMS dogrulamasi
Evet dost 2 üyeliğim var ikisiylede aldım birinde çektim digerini yedik keyfiyeNasıl yani kanka aynı bilgilerle aldın
Dost sadece 2. Hesapta aradılar bilgileri çekim miktarını teyit ettim ödendi çekim bilmiyorum valla kabul ettilerAynı bilgiler le iki kere nasıl açtın kanka onu soruyorum TC iki kere nasıl kabul etti işte
Üye olma sayfasında tc yok çünküAynı bilgiler le iki kere nasıl açtın kanka onu soruyorum TC iki kere nasıl kabul etti işte
Numara yok olsa çözerim ben kankaValla degerlendirin dostlar güzel bonus bonus bile denmez bildiğin ana para yani