Gelir gelir inşAllahhocam net degil suan sonuclanmasini bekliyoruz betcolar 34 gosteriyor iygulamalar 36 betco altyapili siteden oynadim tedirgin bekliyoz
Gelir gelir inşAllahhocam net degil suan sonuclanmasini bekliyoruz betcolar 34 gosteriyor iygulamalar 36 betco altyapili siteden oynadim tedirgin bekliyoz
Maçkolikte ne yazıyosa odur tebriklerhocam net degil suan sonuclanmasini bekliyoruz betcolar 34 gosteriyor iygulamalar 36 betco altyapili siteden oynadim tedirgin bekliyoz
beklemedeyiz hemen yazicam sana cekilis icin insallah seylik yapmazlar yenileyip duruyorum
özelden ulaşarsın dilediklerine dostbeklemedeyiz hemen yazicam sana cekilis icin insallah seylik yapmazlar yenileyip duruyorum![]()
Umarım yüksek basmıssındırbeklemedeyiz hemen yazicam sana cekilis icin insallah seylik yapmazlar yenileyip duruyorum![]()
Hangi altyapıbeklemedeyiz hemen yazicam sana cekilis icin insallah seylik yapmazlar yenileyip duruyorum![]()
bekliyoruz halaUmarım yüksek basmıssındır![]()
Güzel kazanç, binin milyon olsun reisbekliyoruz hala
İyi düşün iyi olsun ama net 36 reisdaha once bunun acisini yasadigim icinmi bilmiyorum ama icimde kotu bir his var hoca
Eğer dediğin gibi olsa diyer siteler düzeltirdi hala daha bi düzeltme yokdaha once bunun acisini yasadigim icinmi bilmiyorum ama icimde kotu bir his var hoca
insallah insallah sonuclandirsada bi aklimiz gitmese cekilisi direk yapariz cekim beklemeyiz geldiyseEğer dediğin gibi olsa diyer siteler düzeltirdi hala daha bi düzeltme yok
Laa korkma laadaha once bunun acisini yasadigim icinmi bilmiyorum ama icimde kotu bir his var hoca
Her yer 36 derken 34 yapamazlar dostum. Ki kendi simülasyonunda da 2 tacı, gösterdi sadece istatistiğe yansımadıdaha once bunun acisini yasadigim icinmi bilmiyorum ama icimde kotu bir his var hoca
Kardeş çekiliş olmaz dedi mod okumadinmi.kenfin seç dmden Ulaş.cekilis konusu acmamissin zaten adamlar çekiliş olmadığı için takip ettilerinsallah insallah sonuclandirsada bi aklimiz gitmese cekilisi direk yapariz cekim beklemeyiz geldiyse