Çok iyi olur ama bence çekim gelince yap ne olur ne olmazinsallah insallah sonuclandirsada bi aklimiz gitmese cekilisi direk yapariz cekim beklemeyiz geldiyse
Çok iyi olur ama bence çekim gelince yap ne olur ne olmazinsallah insallah sonuclandirsada bi aklimiz gitmese cekilisi direk yapariz cekim beklemeyiz geldiyse
Sinir bozucu tam sayıda bitiyo sonuc bari 1 sayi fazlasi olsun tribe giriyo insan ins 36 sayarlarbekliyoruz hala
kankam olay heycaniyla dedim hala sonuclanmadi okudum su bi hallolsun 3 kişi 500 olarak ayarlicamKardeş çekiliş olmaz dedi mod okumadinmi.kenfin seç dmden Ulaş.cekilis konusu acmamissin zaten adamlar çekiliş olmadığı için takip ettiler
15_20dk ya sonuçlanırkankam olay heycaniyla dedim hala sonuclanmadi okudum su bi hallolsun 3 kişi 500 olarak ayarlicam
Nasıl bi barem acıyolarsa ya maç bası baremine denk geliyo ya bi üst altı oluyo garip, bi şekildeSinir bozucu tam sayıda bitiyo sonuc bari 1 sayi fazlasi olsun tribe giriyo insan ins 36 sayarlar
Yerinde olmak istemezdim UEFA'nın sitesi yokmu ordan bak bu ne ızdırap lakankam olay heycaniyla dedim hala sonuclanmadi okudum su bi hallolsun 3 kişi 500 olarak ayarlicam
Hadi hayırlı olsun dost tebrikler tekrardan
Eyvallah reisim
Boşuna sıkıntı cekdin la tbrkler şansın daim olsun
Tebrikler dost eyw
Tebrikler reis, kesene bereket
Aynen olcup bicip ucu ucuna oluyorNasıl bi barem acıyolarsa ya maç bası baremine denk geliyo ya bi üst altı oluyo garip, bi şekilde