- 24,436
- 17,404
- 113
Var bi ibnelk anlamadm yaniNesine de kapalıydı bilyonerde İsrailindir kesin
Var bi ibnelk anlamadm yaniNesine de kapalıydı bilyonerde İsrailindir kesin
Sana maç verim mi dedim ya biri buydu ötekide Kuzey irlanda iy 0.5 üsttü bakalım nolcakBeter olsn hrvatlar
Freebete korner giriyodum ben sadece killandirdiniz beni yoksa wonlamistik 😂Sana maç verim mi dedim ya biri buydu ötekide Kuzey irlanda iy 0.5 üsttü bakalım nolcak
He karadağ da yemiş şaka gibi bültendekş 2 maçta gol var 2 sininde oranları tavan20 oranlı takımlar gol atıyor yine peh anasını satayım doymadılar
Doymazlar bizden aliyolar onlara veriyolar iste20 oranlı takımlar gol atıyor yine peh anasını satayım doymadılar
Valla kanka ben sana bilgim yk dedim o tür bonuslarda olmaz heralde dedim ama burda jokerde cok oynayan var yiç denk gelmedimFreebete korner giriyodum ben sadece killandirdiniz beni yoksa wonlamistik 😂
Tokat haftası işte hep ters oynayacaksın paran olsa değerlendirilirHe karadağ da yemiş şaka gibi bültendekş 2 maçta gol var 2 sininde oranları tavan
Suan sadece hirvattan 2 korner bekliyorduk u20 7 korner var gol yokValla kanka ben sana bilgim yk dedim o tür bonuslarda olmaz heralde dedim ama burda jokerde cok oynayan var yiç denk gelmedim
Neyse balikci hasana vercektik burdan battik 😂Tokat haftası işte hep ters oynayacaksın paran olsa değerlendirilir
Sen izle yarın kimsede para olmaz tüm milli maçlar gollü geçerSuan sadece hirvattan 2 korner bekliyorduk u20 7 korner var gol yok
Aynen oyle olur kardomSen izle yarın kimsede para olmaz tüm milli maçlar gollü geçer
İngltre u21 de penalti kacirdiSen izle yarın kimsede para olmaz tüm milli maçlar gollü geçer
Yok ya şaka gibi almanya da kör oldu gözlerim benimdeİngltre u21 de penalti kacirdi
Bol şanslar dilerim 🙏Beyler kazanc olursa paylasiriz
Bol sans hepimizd