- 24,310
- 17,286
- 113
Kalp var kalp ne bereketli param varmış be 😂😂😂maşallah 🧿🧿🧿24k ödedi mis
Kalp var kalp ne bereketli param varmış be 😂😂😂maşallah 🧿🧿🧿24k ödedi mis
Tam vaktinde attın deneme bonusunu çektim 800 oldu İnternet paketi parası dedim kendime biseyler çıkarayım 1400 yaptım 600 baya iyi katladımKalp var kalp ne bereketli param varmış be 😂😂😂maşallah 🧿🧿🧿
abi nesinede canlı yayın var oraya kaçHepinize ayrı ayrı teşekkür edemeyeceğim hepimizi bolsans beyler 🙏🙏
Goz var anlatma buralardaTam vaktinde attın deneme bonusunu çektim 800 oldu İnternet paketi parası dedim kendime biseyler çıkarayım 1400 yaptım 600 baya iyi katladım
Umarımdep iyi bastırıyor gelsin 33e kadar gol
Gözü olanın gözünü 😁Goz var anlatma buralarda
Maşallah kardo daim olsun inşallah 🧿🧿Tam vaktinde attın deneme bonusunu çektim 800 oldu İnternet paketi parası dedim kendime biseyler çıkarayım 1400 yaptım 600 baya iyi katladım
Kabul etmiyoruz ayrı ayrı teşekkür etmen için 400 tl lik roll mü yapman lazım 🤣Hepinize ayrı ayrı teşekkür edemeyeceğim hepimizi bolsans beyler 🙏🙏
Minör de teke ödüyor mu@qguzh4nn0 bizde burdan devam 😂😂
Depden gol gelecek görün bak@qguzh4nn0 patlak maç geçmiş olsun gelmez uyu
2k vardı minor de reel bosst dan 5k mı ne çıktı vs vs toplam 12x2 yaptıMinör de teke ödüyor mu
Sana bombee bobb😂😂Kabul etmiyoruz ayrı ayrı teşekkür etmen için 400 tl lik roll mü yapman lazım 🤣
İyi Ödemiş namussuz takım atamadı bi gol 10k alacaktım bende kasa yapacaktık 300-500 lerle bi cacık olmuyor2k vardı minor de reel bosst dan 5k mı ne çıktı vs vs toplam 12x2 yaptı