- 25,065
- 9,857
- 113
@qguzh4nn0 goteborg maçında 1 gol daha çıkar
Dur be canım sıkılıyor Makara yapıyorumbu önceki liste muro bu rolün değil
lan önceki listeden bahsediyom knka sakin 🤣Böyle iş mi olur liste sahibi O zaman sen de Bu listede yoksun Bu listediyse benim şu an iki adım oldu 3 adım son adım sen yoksun😄😄😄
Dagitim bjkde denmisdi bro atam@Hayat1kumar @Ferdinyoo beyler ikiniz kaldınız sadece iban atmayan. bana atın iban. çekim gelince göndericem
knka ben dağıtıcam. Beşiktaş işte olacakmışDagitim bjkde denmisdi bro atam
bjk işe gidicek diye ahmete devretti oziDagitim bjkde denmisdi bro atam
Burası ciddi bi müessese dostDur be canım sıkılıyor Makara yapıyorum
yok la 2-1 hala hangi maça bakıyonMaç 2-2 oldu
HahaahahaahhaBurası ciddi bi müessese dost
Yerse hesabı yaptım bakayım 😄😄yok la 2-1 hala hangi maça bakıyon![]()
buranın bi çizgisi var bozma burayıDur be canım sıkılıyor Makara yapıyorum
Vay be bir zamanlar rol yapmayı bilmiyorum derdin şimdi kazanmaya başladın.. forumdaki İlk rol sponsorun olarak başarılar 😀😀💣Gelirse 2.3 arkadaş goruruz Bol sans
🔒buranın bi çizgisi var bozma burayı
Ok attimbjk işe gidicek diye ahmete devretti ozi
Tm attimknka ben dağıtıcam. Beşiktaş işte olacakmış
@qguzh4nn0 Bombacı kafasına sıkmadan şu adam roll yaptır vefa 🤣Vay be bir zamanlar rol yapmayı bilmiyorum derdin şimdi kazanmaya başladın.. forumdaki İlk rol sponsorun olarak başarılar 😀😀💣
Öğrenciler yetiştiriyorsunVay be bir zamanlar rol yapmayı bilmiyorum derdin şimdi kazanmaya başladın.. forumdaki İlk rol sponsorun olarak başarılar 😀😀💣
O beni es geçmez zaten hayırsız adam değil 😀@qguzh4nn0 Bombacı kafasına sıkmadan şu adam roll yaptır vefa 🤣
Adam şimdi kim bilir nerede 6'da gelir@qguzh4nn0 Bombacı kafasına sıkmadan şu adam roll yaptır vefa 🤣