- 52,122
- 49,262
- 113
Hesap güvenliği açısından uygun görülmemiştir talebiniz@ahmetc10 Ahmet bak sen dağıt.diyom sovdurme bro 😂😂adam işte olacam diyor bak
Hesap güvenliği açısından uygun görülmemiştir talebiniz@ahmetc10 Ahmet bak sen dağıt.diyom sovdurme bro 😂😂adam işte olacam diyor bak
Sıkıntı yok işe gider ayak 10 dakkada halledersin çok zor olacaksa bekleriz de kendi adımaHerkesin ibani bende dostlar Oğuzhan atar atmaz dagitiriz inşallah
Tmm kanka yav ben dağıtırım Allah Allah 😅 😅 güncel listeyi iletin bana@ahmetc10 Ahmet bak sen dağıt.diyom sovdurme bro 😂😂adam işte olacam diyor bak
Yatırım yapmadm ki.kullanacagimi.icerde bıraktım asiOğuzhan çekim yaptığın yere tkrmi yatırım yaptın....başka yere yapıp kayıp almak yada yatırım bonusu almak daha iyi degilmi
hayat1kumar masoud ahmetc10 ferdinyo muhammets10 haydarigeceler zeisy sinansrml63 marley beşiktaş erhanTmm kanka yav ben dağıtırım Allah Allah 😅 😅 güncel listeyi iletin bana
Bu listedeki arkadaşlar bana iban atsınlarhayat1kumar masoud ahmetc10 ferdinyo muhammets10 haydarigeceler zeisy sinansrml63 marley beşiktaş erhan
İban atıyom knka sana hazır bulunsun 😅Beyler @ahmetc10 dağıtacak 6 dan sonra
Buda bı secenekti aklıma geldi ama ihtimal vermemiştim...Yatırım yapmadm ki.kullanacagimi.icerde bıraktım asi
Attık .. Oğuzhan kardeşin kesesine bereket iyi forumlarBu listedeki arkadaşlar bana iban atsınlar
Yok dost hallederiz de zaten geçen bir çekilişin dağıtımını verdiler foruma hiç girmeyen bizi bilmeyen biri ödül kazanmış 14 etiket atmış başkana shelle herkesi etiketlenmiş ödülüm gelemdindiyeSıkıntı yok işe gider ayak 10 dakkada halledersin çok zor olacaksa bekleriz de kendi adıma
yazıklar olsun@Hayat1kumar @masoud26 @ahmetc10 @Ferdinyoo @Muhammets10 @haydarigeceler @zeisy @sinansrml63 @Marley15 @Beşiktaş @Erhan2121
etiketlediklerim ahmetc10'a ibanlarını atsınlar 6dan sonra yolluyacak
Evet knka 😅Beynim yandı ahmet snaa iban atıyoruz galiba 6 dan sonra gelecek para puaha
Yav iban bırak da git 😅Cümleten bol şanslar beyler ben ufaktan kaçayım iş bizi bekler
Bıraktım dostYav iban bırak da git 😅
yazıklar olsun
Yaradan ıslah etsin doğrudur 😂Yok dost hallederiz de zaten geçen bir çekilişin dağıtımını verdiler foruma hiç girmeyen bizi bilmeyen biri ödül kazanmış 14 etiket atmış başkana shelle herkesi etiketlenmiş ödülüm gelemdindiyeAllah'tan forumda bi itibarimiz varda herkes kesmiş sesini yoksa durum vahim
![]()