- 74,009
- 39,307
- 113
Kesene bereket tekrar OğuzBBeyler 3100 lira attım EFT paranıza kadar @ahmetc10 gerekeni yap
Kesene bereket tekrar OğuzBBeyler 3100 lira attım EFT paranıza kadar @ahmetc10 gerekeni yap
Ödülüm geldi Tekrar kesene bereket Ben çıkar dışarı işin gücün rast gitsin Sağ ol KralBBeyler 3100 lira attım EFT paranıza kadar @ahmetc10 gerekeni yap
Bak burada @SnakeEyes bu adamamın dibine ayrı parantez açıyorum. Sen @ahmetc10 @sinansrml63 @Alikemal ve aklima gelmeyen birkaç kişi daha var. Ilerde vurgun yaparsam bu saydığım insanlar benim önceliğimdir. Bu adamlar hem gariban hemde elinde olana yok demeyen insanlar. Gerisi çokta umrumda degilAllah çarpsın ben de aynısını dedim demek ki sen de bu işi çözmüşsün
Allah razı olsun knkaBak burada @SnakeEyes bu adamamın dibine ayrı parantez açıyorum. Sen @ahmetc10 @sinansrml63 @Alikemal ve aklima gelmeyen birkaç kişi daha var. Ilerde vurgun yaparsam bu saydığım insanlar benim önceliğimdir. Bu adamlar hem gariban hemde elinde olana yok demeyen insanlar. Gerisi çokta umrumda degil
Sag ol kral anca garibanlar dagitir cunku zorluk nedir bilirizBak burada @SnakeEyes bu adamamın dibine ayrı parantez açıyorum. Sen @ahmetc10 @sinansrml63 @Alikemal ve aklima gelmeyen birkaç kişi daha var. Ilerde vurgun yaparsam bu saydığım insanlar benim önceliğimdir. Bu adamlar hem gariban hemde elinde olana yok demeyen insanlar. Gerisi çokta umrumda degil
Bi daki ilk kazandığım rolde ilk adamım sensin takip et etmeBak burada @SnakeEyes bu adamamın dibine ayrı parantez açıyorum. Sen @ahmetc10 @sinansrml63 @Alikemal ve aklima gelmeyen birkaç kişi daha var. Ilerde vurgun yaparsam bu saydığım insanlar benim önceliğimdir. Bu adamlar hem gariban hemde elinde olana yok demeyen insanlar. Gerisi çokta umrumda degil
Geceye doğru edicez dost takip etmesende olur sen@qguzh4nn0 rol devam edecek mi dostum. Ona göre pusuya yatalım 😀
Sinan seni valla gelir erinmem kovalarm.sehrinde ,☺☺Tekrar roll olacaksa tekrar dayı diyeyim @qguzh4nn0 a
Hani kendi sehrinde kovalayacaktin yalan mı olduSinan seni valla gelir erinmem kovalarm.sehrinde ,☺☺
Ya ben 🙃Geceye doğru edicez dost takip etmesende olur sen
Bidaki kazandığımda inşallah kardeşim@qguzh4nn0 bana da mı ödül var kanka 🙃