Hadi inşallahŞu kuponun durumuna göre bi rolling daha yaparız üstteki iade oldu bu da yatmazsa veya iade olursa devam ederiz kasa 2200
Hadi inşallahŞu kuponun durumuna göre bi rolling daha yaparız üstteki iade oldu bu da yatmazsa veya iade olursa devam ederiz kasa 2200
Yanlış yere yazmışım 🙂Hadi inşallah
Bol şanslarDevam ediyoruz @Mülayim6060 gardasima sevgiler
Hadi bakalımVaran 1
Gelmez orana bak 2.70 ne ahaha puaha gecmis olsunVaran 1
Canımız saolsun dün 4 orandan 3 penaltıya getirmişligimiz var 😂😂Gelmez orana bak 2.70 ne ahaha puaha gecmis olsun
offf aucas mı öttürürüz haydi bol şansVaran 1
At yalanı ben inanırım puahaCanımız saolsun dün 4 orandan 3 penaltıya getirmişligimiz var 😂😂
sen beni tanımıyorsun herhalde dostum 3 maçta penaltı ile kupon getirdikAt yalanı ben inanırım puaha
Bak şimdi erho.yalan mı @Valenciennes @parsens dünkü.4 oranlik kuponu bı anlatın @Erhan2121 kardeşimize hatta @karagalak sende anlat gelll 😂😂At yalanı ben inanırım puaha
2 değil miydi 3 ne ara oldu onu kaçırdımsen beni tanımıyorsun herhalde dostum 3 maçta penaltı ile kupon getirdik
senin potosi ne sattı be macı puhahaAt yalanı ben inanırım puaha
York maçı da penaltıya geldi ya2 değil miydi 3 ne ara oldu onu kaçırdım
O mac gelmeseydi ben ve çok sevdiğim bir insan hani nasil diyim desem ban yerim puaha belki bi ailenin yikilmamasina sebep oldu vallasenin potosi ne sattı be macı puhaha