Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet QR Yatırım Hakkında

luffy69

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,037
764
113
Arkadaşlar yaklaşık 6 ay önce biliosunuz siteler QR yatırıma dönmüştü holigan falan.O dönem 7-8 kere qrla yatırdım güzel özeller açıldığı için ne yalan söyliim.Benim gibi binlerce insanda vardır.Bugün aklıma takıldı şimdi aradan 6 ay geçti qr olayı pek revaçta deil fakat aranızda qrdan ceza yiyen ifadeye çağrılan veya yakın zamanda çevrenizden şahit olduğunuz bir olay oldumu paylaşırmısınız dostlar???

tonymontana

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,179
3,716
113
Çıksa ne olacak reis, korkuların daha cok artacak.
şimdi 5 kisi cıkıp qr dan ceza yedik dese daha kötü olacak.
engelleyecek değilsin ya..
boşver, bir bilinmez olarak kalsın.
Sürpsiz olsun.

luffy69

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,037
764
113
Varmı görüşü olan

Method

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,030
2,774
113
Aralıktan beri en az 25.000 adet yatırım yaptım sıkıntı çıkmadı galiba Bursa da olduğum için çünkü çekimler hep İstanbul'dan ATM den oldu

Tback

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,789
3,937
113
Aralıktan beri en az 25.000 adet yatırım yaptım sıkıntı çıkmadı galiba Bursa da olduğum için çünkü çekimler hep İstanbul'dan ATM den oldu
kral ilk seni alırlar alırlarsa.25000 adet ney. haberdar et kendınden

Method

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,030
2,774
113
Garanti Bankası sıkıntı çıkarmaz da diğerlerini bilmiyorum

Method

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,030
2,774
113
Dalga mı geçiyorsun kardeşim.
25 bin adet yatırım imkansız.
nasıl bi kafa yaşıyorsun ?
Kral neden dalga geçeyim avel misin adam birşey sormuş cevap verdik sen de yırtık da ondan çıkar gibi niye atlıyorsun farz et yalan söylüyorum görmezden gel geç niye boş yapıyorsun şu anda

elysion123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,159
3,167
113
Arkadaşlar yaklaşık 6 ay önce biliosunuz siteler QR yatırıma dönmüştü holigan falan.O dönem 7-8 kere qrla yatırdım güzel özeller açıldığı için ne yalan söyliim.Benim gibi binlerce insanda vardır.Bugün aklıma takıldı şimdi aradan 6 ay geçti qr olayı pek revaçta deil fakat aranızda qrdan ceza yiyen ifadeye çağrılan veya yakın zamanda çevrenizden şahit olduğunuz bir olay oldumu paylaşırmısınız dostlar???
QR ile yatırım dediğin olay aslında resmi olmayan ödeme yöntemi. Bu tarz işlemler genelde üçüncü kişiler üzerinden döndüğü için hukuki riski var. Aradan zaman geçmesi bir şey değiştirmez şikayet veya inceleme olursa geriye dönük bakılabiliyor Ama herkesin başına gelir diye bir durum yok çoğu kişi de bir şey yaşamıyor. Yine de tamamen risksiz bir şey değil.

tonymontana

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,179
3,716
113
Kral neden dalga geçeyim avel misin adam birşey sormuş cevap verdik sen de yırtık da ondan çıkar gibi niye atlıyorsun farz et yalan söylüyorum görmezden gel geç niye boş yapıyorsun şu anda
Lan çek git burdan.
git önce 25 binin ne demek olduğunu öğren.
Ulan zeka yok,matematik yok, ben ne yazıyorum diye bi bakmak yok.
5 ayda 25 bin ADET yatırım yapmış sözde.
cek git burdan !!!

tonymontana

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,179
3,716
113
Farz et yalan söylüyorum diyor bide.
adam yalanı övüyor.

elysion123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,159
3,167
113
Lan çek git burdan.
cek git burdan !!!
gerek yok boş koy

Method

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,030
2,774
113
Lan çek git burdan.
cek git burdan !!!
Birader ben ortalama bir şey söyledim bak tekrar söylüyorum yırtıktı ondan çıkar gibi millete bulaşma bre avel benim her konuya yorum yaptığımı ne zaman gördün boş boş konuşuyorsun adamı sinir etme

elysion123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,159
3,167
113
Birader ben ortalama bir şey söyledim bak tekrar söylüyorum yırtıktı ondan çıkar gibi millete bulaşma bre avel benim her konuya yorum yaptığımı ne zaman gördün boş boş konuşuyorsun adamı sinir etme
beyler gerek yok ban yemenize gerek yok boş yere