Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Radamel Falcao: Galatasaray'da oynamak heyecan verici olur!

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
155,281
193,124
113

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın Falcao transferini tamamlamak için Monaco'ya gitmesi sonrası yıldız oyuncu, Kolombiya basınına bomba açıklamalarda bulundu. Falcao, sarı kırmızılı takıma gitmek istediğini belirtti.

İşte Falcao'nun açıklamaları:

"Galatasaray'da oynamak kariyerimin bu aşamasında heyecan verici olur. Durumu değerlendiriyorum, umarım en kısa zamanda transfer çözülecektir. Futbol, Türkiye ve Arjantin gibi ülkelerde özel bir şekilde yaşanıyor. Bu da bizi bu spora tutkulu olanlar için motive ediyor.

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
155,281
193,124
113
Çok uzadı son anda pürüz çıkacak diye korkuyorum artık bugünkü açıklamalardan sonra kesin gözüyle bakıyorum
Nedense aynı şekilde ben bile emin olamıyorum o kadar takip ediyorum ama her an birşey olacakmış gibio_O

Melo199819

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,118
393
83
Nedense aynı şekilde ben bile emin olamıyorum o kadar takip ediyorum ama her an birşey olacakmış gibio_O
Falcoa tamam Kulüple bi iki küçük pürüz kalmıştır bence onuda buraya kadar getirdiler çözerler 100 bin adet Falcao forması basılmış diye duydum onun maliyeti zaten 5 milyon lira eder halloldu bence bu iş

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
155,281
193,124
113
Falcoa tamam Kulüple bi iki küçük pürüz kalmıştır bence onuda buraya kadar getirdiler çözerler 100 bin adet Falcao forması basılmış diye duydum onun maliyeti zaten 5 milyon lira eder halloldu bence bu iş
İstanbul ayak bassın tamamdır diyelim derin bi ohh çekelim:)

Yilmazseko21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,356
1,675
113
Fener de kolarov trabzonda sturidge galatasaray da ısmail yk. Beşiktaş martins indi bi gelin artik lig senlensin