Bunu soylememdeki sebep tamamen bu tarz aptalliklar içindi.Tam umitleniyorsun geldi diye aptal saptal olaylar oluyorŞansın bol olsun ama 5k atmak için riskli kupon hocam şans seninle olsun
WTA benden uzak olsun artık daha oynamam zaten.Bunu soylememdeki sebep tamamen bu tarz aptalliklar içindi.Tam umitleniyorsun geldi diye aptal saptal olaylar oluyor
İnan bana tenisde o kadar çok başıma geldi ki bu tarz olaylar artık şaşırmıyorum. 5 yıldır nerdeyse sadece tenis bahsi alırım tenisde çok ekstrem şeyler oluyor diğer sporlara göreBöyle kayıplar daha çok uzuyor yani surdan bu şekilde kaybetmesi seti
Malesef dost bende tenis oynarım çoğu zaman ama işte denecek söz yok malesefİnan bana tenisde o kadar çok başıma geldi ki bu tarz olaylar artık şaşırmıyorum. 5 yıldır nerdeyse sadece tenis bahsi alırım tenisde çok ekstrem şeyler oluyor diğer sporlara göre
Tie breakin ne olduğunu biliyorsundur muhtemelen 6-0 önde olan verdiğim adam 8 puan üst üste verip 6-8 kaybetti bunun gibi çok şeyler yaşandı. En iyisi hicbirine bulasmamak zevkine mac izliceksin kumar oynamicanMalesef dost bende tenis oynarım çoğu zaman ama işte denecek söz yok malesef
Bı onu görmedim 6-1 lerden filan gordumdeTie breakin ne olduğunu biliyorsundur muhtemelen 6-0 önde olan verdiğim adam 8 puan üst üste verip 6-8 kaybetti bunun gibi çok şeyler yaşandı. En iyisi hicbirine bulasmamak zevkine mac izliceksin kumar oynamican