Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun

Passion90

Düşman arıyorsan, aynaya bak.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,578
23,397
113

Yusufx75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
100
37
28
beyler cumleten selamun aleykum sizin basınızı agritmadan kisaca birsey sorucam lutfen bilen kisiler yardimci tavsiye verirse cok iyi olur dun itibariyle 126.000 tl borca girdim is bankasi kredi kartimla asgarisi vs yuzde 40 i sekilde gelicek 25 gun sonra hicbir sekilde odeyecek gucum yok uzerime hicbirsey yok maasim yok polislik sinavlarina hazirlaniyorum suan ne yapmami onerirsiniz hicbir sekilde odemezsem cok cok ilerde belki yani meslege başlarsam falan cok mu faiz biner geri odeme icin yada bankayla gorusup yapilandirma mi yapmam lazim 48 ay vade ile falan biseyler okusum da bisey anlamadım size zahmet akıl verin

clovers1995

Gün gelir devran döner
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,464
4,425
113
beyler cumleten selamun aleykum sizin basınızı agritmadan kisaca birsey sorucam lutfen bilen kisiler yardimci tavsiye verirse cok iyi olur dun itibariyle 126.000 tl borca girdim is bankasi kredi kartimla asgarisi vs yuzde 40 i sekilde gelicek 25 gun sonra hicbir sekilde odeyecek gucum yok uzerime hicbirsey yok maasim yok polislik sinavlarina hazirlaniyorum suan ne yapmami onerirsiniz hicbir sekilde odemezsem cok cok ilerde belki yani meslege başlarsam falan cok mu faiz biner geri odeme icin yada bankayla gorusup yapilandirma mi yapmam lazim 48 ay vade ile falan biseyler okusum da bisey anlamadım size zahmet akıl verin
Dost polislikte ve askerlikte icrası olanları almiyolar bildiğim kadarıyla normal masa başı memurlarda sorun olmuyo biliyorum ama polis askerde kabul etmiyorlar icrayi

Ronin11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,165
458
83
Dost polislikte ve askerlikte icrası olanları almiyolar bildiğim kadarıyla normal masa başı memurlarda sorun olmuyo biliyorum ama polis askerde kabul etmiyorlar icrayi
Alakası yok kardeşim nereden biliyorsun diye de sorma. Meslek il alakalı hiçbir sıkıntı olmaz. İstihbari araştırmalarda bunlara bakmıyorlar ama sana tavsiyem yapılandır mesleğe başlayınca ödersin

Yusufx75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
100
37
28
yok suan sinava az kaldi zaten icraya girene kadar ben egitime baslamis olurum belki ama sizce napmam mantikli

Yusufx75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
100
37
28
Alakası yok kardeşim nereden biliyorsun diye de sorma. Meslek il alakalı hiçbir sıkıntı olmaz. İstihbari araştırmalarda bunlara bakmıyorlar ama sana tavsiyem yapılandır mesleğe başlayınca ödersin
yapilandirinca aydan aya 6 6 falan dusuyor onu su aralarda da bir sekilde hallederim ama geri odmesi dehset fazla oluyor ama mecbur baska care yok gibi en mantiklisi o mu dersiniz

Passion90

Düşman arıyorsan, aynaya bak.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,578
23,397
113
Psikoloji konusuna tez olabilecek birisi bu kılavırs.

Yusufx75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
100
37
28
hemen mi arayip yapilandirayim yoksa asgari gelmeye baslayijca falan mi