- 49,330
- 54,139
- 113
Liste yasak ta zaten konuda bastan sona kim varsa onlara odul atılacak benim takip ettiğim kişiler iban atsin banaListe belli değil mi hocam ben de varım heralde baştan beri takip var
Liste yasak ta zaten konuda bastan sona kim varsa onlara odul atılacak benim takip ettiğim kişiler iban atsin banaListe belli değil mi hocam ben de varım heralde baştan beri takip var
Kimler var bilmiyoruz. 2 kez alıntıladim cevap bile vermedin. Neyse biz yokuz anlaşılan. Tebrikler ben yatar@Erhan2121 dağıtımı yapar ödüüller atıldı herkesin bol şansı olsun
Bakayım baştan beri var mısın baştan beri bakacağımListe belli değil mi hocam ben de varım heralde baştan beri takip var
HahahahahHaaEvet @Erhan2121 bey 🎤 sizde
Kanka varsın senKimler var bilmiyoruz. 2 kez alıntıladim cevap bile vermedin. Neyse biz yokuz anlaşılan. Tebrikler ben yatar
Abi ben anlamıyorum ben varmiyim takip derkenOdul atılacak ksiielri takip ettim bana iban iletin beyler
Atıldı dm teşekkürlerOdul atılacak ksiielri takip ettim bana iban iletin beyler
Makara yapiyom insallah kimse disarda kalmazListe belli değil mi hocam ben de varım heralde baştan beri takip var
Iban atAbi ben anlamıyorum ben varmiyim takip derken
DM kapalıIban at
Dağıtım yapabilirimciler çıkmış yine pjxhdhx 😂Odul atılacak ksiielri takip ettim bana iban iletin beyler
Tamamdır gördüm kesene bereketKanka varsın sen
Kanka toplu isim yaz sil benceIban at
AçıkDM kapalı
Tebrikler kabadayı emmi rol bitimine yetiştikKanka toplu isim yaz sil bence
Attım saol abi
Kapalı